-
ja sam oduvijek bila nezadovoljna svojim tenom s time da sam mu upravo posvećivala i najviše pažnje. pazila bih na prehranu i pila puno vode a uz to sam odlazila na redovite tretmane kod kozmetičarke (1x mj.) i koristila uglavnom o.k. kozmetiku. nema što nisam probala. nisam mijenjala često, ali kroz godine se skupilo toga...a niti jedna mi krema nije baš onako sjela. još se možda i najboljom pokazala decleor krema i dr. njihovi proizvodi... jedno sam vrijeme koristila i haushku. meni osobno-ništa posebno! čak mi se činilo da ima dosta alkohola u tim tonicima i sprejevima za lice :?
za nekakvu "klasika" , sasvim solidnu njegu, mislim da su dobre kreme tipa avene, uriage...eventualno eucerin.
vichy, da ne velim garnier i loreal su preagresivne i totalno parfumirane kreme.
da ne duljim, otkako sam izbacila SVE moguće kreme (tonike, vodice i kojekakva sredstva za uklanjanje šminke) moja se koža doslovno preporodila! dakle, lice perem isključivo vodom, make up skidam jojobinim uljem (eventualno bademovim, istim kojim mažem guzu svoje male popišanke
) sve primavera ili naručim iz aromatere. piling radim od palente i meda (omjer 1:1) i nakon toga namažem lice jojobinim uljem...samo žalim što nisam puno prije izbacila sve te kreme. poštedila bih si mnogo živaca i novca. godinama sam se samo vrtila u krug...
zapravo mi ten uopće nije tako "problematičan" koliko su za njega problematične sve te silne kreme i kremice. pa eto, ako na forumu ima još koja duša sa pubertetksom facom u tridesetima- give it a try! go natural!