tebi nedostaje voznja nakon ET kao prosli put.100 puta si mi na pamet palaBebana_2006 prvotno napisa
![]()
tebi nedostaje voznja nakon ET kao prosli put.100 puta si mi na pamet palaBebana_2006 prvotno napisa
![]()
sto jes jes!ako ne dobijem vezu,palim auto,pakujem pinklice i pravac bg da pricam sa profesorom.
ja iskreno jedva cekam da idem u mb,toliko mi je bilo lepo prosli put.kad se samo setim...
Ima li kakvih informacija iz prve ruke, je li bio netko na razgovoru u Mariboru u ponedjeljak?????????????
ana2, pogledaj pod temu potpomognuta u privatnim klinikama. u zadnjem postu martina 123 opisuje svoje dojmove s konzultacije u mariboru ...
Danas opcenito malo revoltiram, pa samo jos da nadodam sto mi je drago da se barem jedna mariborska tema vratila na 'glavne stranice' podforuma potpomognute oplodnje. moderatoricama:![]()
HVALA!Maxime prvotno napisa
Dobila sam konačno obavijest iz Maribora. Pomiču postupak za 2 do 3 mjeseca.
ana2, i ja sam bila jučer.![]()
Dobila sam termin u siječnju iduće godine, problema s kadrom imaju, ali se prof. V. nada da će uskoro sve riješiti. Nisu mi ništa pomicali, stavio me za standardnih godinu dana pa se nadam da je ovo stvarno kratkotrajno.
Vali prvotno napisa
A mi naručeni za 11./09. I nama će pomicat termin za 2-3 mjeseca?
Nadam se da neće. Zasada pomiču termine samo ovim curama koje su u proljeće. Trebalo bi se riješiti do jeseni sve.Strike prvotno napisa
Info od danas u vezi aprila je da još nemaju upute za dalje, vele da se čujemo za 10 dana.
Joss i ja smo 16.02. gore, pa ako ne bude novosti u medjuvremenu, budemo se mi raspitale oko svega![]()
čeka ih ko` ozebo sunce ne mogu mi sad pomicat!!!!!
Cure sve ispitajte,mi idemo tek na jesen!
daj se javite za kaficu, da vas docekam k'o domacicatikica_69 prvotno napisa
![]()
inace ne, ali sam gore u postupku i bicemo u Mb sve vrijeme do iza transferatikica_69 prvotno napisa
![]()
Hej curke....
Kad sam ja pricala sa profesorom i sa sestrom Jasnom (26.1.), meni su zakazali termin u 8mj./2009. (jer sam slala papire taj mjesec i tad su me zapisali za termin postupka), i rekli su mi da nema panike, da ce na zalost samo stradati parovi u 3 i 4mj.
Meni su rekli da, ako nece biti 8mj. da ce sigurno biti 9mj.
No, da ce mi sve javiti kad posaljem sve nalaze.
Nisu mi se cinili negativno...![]()
Samo da vam javim da oni parovi koji ovo proljece zele ici po svoje eskimce u Maribor, mogu dolaziti i u 3. i u 4. mjesecu, 'pauza' se odnosi na stimulirane postupke![]()
cure nećemo brisati ovu temu, no molim vas da o MARIBORU dalje nastavite na PRIVATNIM KLINIKAMA.
hvala![]()
naravno moderatorice, cim preselite i topic o vinogradskoj![]()
make me...![]()
![]()
no, šalu na stranu, Maxime znaš i sama da je Maribor u statusu privatne klinike za razliku od vinogradske/sestara milosrdnica koje su državne i k tome je to novonastala klinika. Ne može se mjeriti s Mariborom
imajte obzira prema toj temi, s vremenom ćemo i nju prebaciti.
![]()
![]()