-
Pozdrav, kod kojeg si liječnika? Je li ti dijagnozu postavio MPO-ovac? Ako si u Hrvatskoj, to su liječnici u KB Rijeka, KB Osijek, Petrovoj, Sv. Duhu, Vuk Vrhovcu, IVF Poliklinici, Poliklinici Vili, Poliklinici CITO. Istina je da se nerado stimulira visok FSH, tvoj već dulje vremena šara i, ako ćete probati IVF, onda bi za vas bili prirodni ciklusi (nemaju veliku uspješnost, ali visok FSH je kontraindiciran s "velikom ovarijskom stimulacijom" jer te može brže ruknut u menopauzu). Pretrage TM-a nisu radili jer vjerojatno nije relevantno s obzirom da je kod tebe takva dijagnoza i jer ćete vjerojatno ići na IVF-ICSI, ako išta od MPO-a s tvojim jajnim stanicama, a pritome je bitno naći samo par spermića. Ako ti je neki od ovih gore spomenuo Prag onda je to vjerojatno OK mišljenje. I sad, nakon što sam ti sve to nabrojila, evo 2 trudnoće u visokim godinama i u preuranjenom perimenopauzi s ovog foruma - čokolada (uglavnom piše na pdf-u Posvojenje jer je mama posvojene djevjočice i ostala je trudna sasvim slučajno, niti ne pokušavajući, na hormonalnoj nadomjesnoj terapiji jer su joj hrv. liječnici rekli da nema smisla MPO) i Arkana10, ona je iz Makedonije. Dakle, čuda ima svakim danom sve više, ja, inače po prirodi skeptik, sam im radostan svjedok. Za bilo kakva testiranja i dijagnostiku a propos ovarijske rezerve tu ti je tatamata forumašica rikikiki, možda će ovo vidjeti, a ako ne vidi, pošalji joj privatnu poruku. Ona relativno dobro vrti prirodne IVF-ove u Sv. Duhu. Sve ti ovisi i o tome di si ti - u kojoj zemlji, u kojem gradu - o tome ti jako ovisi preporuka di da ideš i što je moguće napraviti. Sretno, želim vam jednu bebicu iznenađenja
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma