Hanumica fata,

pisala sam u temi 'Anti Müllerov Hormon' gdje sam potvrdila tvoju teoriju da AMH nije direktna mjera primordijalnog pool-a..!! To mi je potvrdila moja doktorica (Endokrinolog), te jedan Endokrinolog u Baselu, i DR.Check. A ja sam zivi dokaz.. Jer mi je AMH bio undetectable..

Eh sada o DHEA : Doktorica mi je ga odmah bila predlozila, ali ja sam prvo htjela da pokusam terapiju sa Ethinyl Estradiol sa Dr.Check-om. Poslije 4mj sam prestala, jer se Estrogen nikako nije dizao iznad 20 pg/mL.

Onda sam krenula sa DHEA, i stvarno se nisam nadala, i htjela sam prestati nakon 3 mjeseca, jer sam mislila da ja nikad necu dobiti mengu. I vec sam nasla donoricu u Americi, preko neke agencije.

Kada sam isla na UZ zaboravila sam pitati doktoricu da povecamo dozu na 75mg, ali cu je pitati slijedeci put. Mislim da se ni ona nije nadala da cu dobiti, jer FSH 94.5 i AMH undetectable to je stvarno katasrofa..!!

Ako slijedeci mjesec dobijem, i opet bude folikula , sigurno cu pokusati 6mj sa DHEA. Jer nemam sta izgubiti.

Uz DHEA pijem Baby Aspirin 81mg, u Svicarkoj ga nema, ali sam ga narucila iz Amerike, pijem Co Enzym Q10, L-Carnitin i Multivitamin CELA (ova tri su od Burgerstein).

Sutra idem kupiti L-Arginin (Burgerstein), jer sam maloprije negdje procitala da je to dobro za jajnike.

Pozdrav

POFica iz Svicarske
Pozdrav