purpur, drago mi je da je kod tebe doza od 50mg napravila efekat. ja sam nasla da je u vecini studija koristeno 50-75mg DHEA, kroz 2-4 mjeseci. ja uzimam 75-100mg vec puna dva mjeseca, a trudim se da rasporedim dozu na ujutro i uvece. takodje radim po preporuci doktorice, tj. da budem preciznija, jedna je ubijedjena u efekte DHEA, a druga jos nije i samo slijeze ramenima, ono u fazonu, uzmite sta god hocete ako mislite da vam pomaze...
jesi li pratila porast slobodnog DHEA i testosterona u krvi za vrijeme uzimanja? ja nazalost nisam, ali nemam nikakve side-effects, naprotiv, jasno mi je sto se mnogi pale na DHEA

sto se tice baby aspirin, bas me cudi da nemate u svicarskoj?!? (to je obicni aspirin, samo nize doziran, uzima se i kao preventiva kod cirkulatornih oboljenja) u svakom slucaju, mogu odavde da ti posaljem ako zelis

l-arginin sam takodje cula da je super, ima vise pozitivnih efekata, meni licno je najvazniji aspekat da popravlja mitohondrijalni status, tj. poboljsava citoplazmu kod JC, tj. nadam se da je tako [/quote]

hanumica, nisam pratila porast slobodnog DHEA i testosterona. ali sam ih mjerila prije uzimanja DHEA i imala sam niske vrijednosti.
ja takodjer nemam nikakve nus pojave...

baby aspirin (81mg) nema u svicarskoj, imaju samo dozu od 100mg. ali narucila sam ga sebi preko amazon.com . ali najvjerovatnije ga necu vise piti jer sam sinoc negdje procitala da ga nije dobro uzimati duze vrijeme. ali hvala ti, kao da si mi ga poslala.

Negdje sam nesto procitala i za l-carnitin i mitohondrijama, ali imam totalni haos u glavi od tih svih informacija... uzas. Danas sam narucila L-arginin, sutra idem u apoteku po njega.

Nadam se da ce i kod tebe poceti djelovati DHEA..!! koliki je tvoj max FSH..?
Tek sam sada vidjela da si iz Berlina...

Pozdrav