Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: ožiljak od epi

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno ožiljak od epi

rodila sam prije 9 mjeseci i još uvijek mogu napipati prilikom tuširanja ožiljak od epi,malo izbočen... i još se malo kao vidi... jel to normalno?

hoću li to uvijek tako osjetiti pod rukom,tamo gdje je bio rez ili će to s godinama proći?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da će ipak ostati mali ožiljak. Kao i svako drugo mjesto koje je šivano - a to je li veći ili manji ovisi koliko je dobro napravljeno.
    Što se tiče kvržice, i ja imam kvržicu, nadam se da je normalno. Isto se sve osjeti, prošlo je gotovo dvije godine.

mrzim ih zbog toga.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kod mene se nista ne osjeti.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Mislim da će ipak ostati mali ožiljak. Kao i svako drugo mjesto koje je šivano - a to je li veći ili manji ovisi koliko je dobro napravljeno.
    Što se tiče kvržice, i ja imam kvržicu, nadam se da je normalno. Isto se sve osjeti, prošlo je gotovo dvije godine.

mrzim ih zbog toga.
    ženska koja me šivala me koma sašila.... doktori na viziti su se samo pogledavali i pitali tko je to šivao... imala sam hematom u bolnici na tom mjestu i tak.... užas

zato se valjda to još tak osjeća.... strah me drugog poroda da se ne raspadnem.... :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam rodila prije 3 godine i još uvijek imam ožiljak,a mislim da će uvijek i ostati,a dosta sam i rezana.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam rodila prije mjesec dana i imam malo bedasto pitanje- ožiljak mi se poznaje, pa me zanima kak se brijete po njemu, strah me da se ne izrežem po njemu!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anna8 prvotno napisa
    Ja sam rodila prije mjesec dana i imam malo bedasto pitanje- ožiljak mi se poznaje, pa me zanima kak se brijete po njemu, strah me da se ne izrežem po njemu!
    ja bi ti savjetovala da još malo pričekaš s depiliranjem.... još je uvijek to friško....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma nije meni frka sad, al morat ću kod ginića na pregled za 2 tjedna, a i za ubuduće me zanima. Inače, nije da imam iskustva s tim ,al u bolnici su mi rekli da sam jako lijepo zašivena i mislim da mi je to ok zaraslo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja bih ti savjetovala da još malo pričekaš s time,a kasnije ćeš moći bez problema

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ok, hvala! Ma bitno da kasnije budem mogla!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •