Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Temperatura 37,2 i nakon Sumameda već 3 tjedna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Temperatura 37,2 i nakon Sumameda već 3 tjedna

Počelo je prije Božića kao obična viroza koja je prošla za tri dana. Vratilo se nakon tjedan dana i tada je dobio Klavax. Nakon antibiotika se kašalj pojačao, a temperatura je svako malo 37,2°C. Slikali smo pluća, radili briseve. Nema upalu pluća. Konstantnu ga inhaliramo, dajemo čajeve. Ništa zabrinjavajuće, kaže pedijatrica, ali zbog neke bakterijice u brisu i proširenih hilusa na plućima dobiva Sumamed. Na Srebrnjaku su mu radili spirometriju i vadili krv i kažu da nema znakova upale. Jučer je popio zadnji Sumamed, kašalj se se malo smanjio, ali temperatura je i dalje granična. Vani se djeca sanjkaju, a moj Ki već 3 tjedna nije bio vani.
    Stvarno mislim da smo poduzeli sve što smo mogli.
    Što da radim?
    Možda previše brijem.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

često niska temperatura koja dugo traje, a svi su drugi nalazi uredni, upućuje na reflux. jeste provjerili urin

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    često niska temperatura koja dugo traje, a svi su drugi nalazi uredni, upućuje na reflux. jeste provjerili urin
    kod urinoinfekta su visoke temperature i može biti isto svaki par dana (neredovno)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj blond lady prvotno napisa
    Citiraj ivy prvotno napisa
    kod urinoinfekta su visoke temperature i može biti isto svaki par dana (neredovno)
    ne mora biti, može biti i samo povišena temperatura.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja to govorim čisto laički jer sam ja kao mala imala refluks, a tražili su ga valda pola godine

i kod nećaka moje tete čuvalice dugo nisu znali šta je, samo blago povišena temp. i mislili su da je viroza

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moja M. je imala sličnu situaciju. ispalo je da su se upala uha, viroza i nova viroza spojile jedna na drugu. valjda je pao imunitet i krenulo...

prošlo je kad sam je prestala liječiti 8)

I da, svaki dan idemo u šetnju, bez obzira na temperaturu (osim ako nije baš previsoka pa da je M. iscrpljena). mislim da je svježi zrak bitan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •