Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: operacija krajnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajmeee kako mi je ovo drago procitati! Super da se tako preporodio i da napreduje
    Mi idemo za 10 dana. Njoj je pun nos, stalno joj zeleno curi i kaslje. Doktorica kaze da kapamo fizioloskom ali to ne pomaze bas puno. Ne znam dali nam je taj smrkav nos a skoro uvijek je takav, prepreka za operaciju.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeee kako mi je ovo drago procitati! Super da se tako preporodio i da napreduje
    Mi idemo za 10 dana. Njoj je pun nos, stalno joj zeleno curi i kaslje. Doktorica kaze da kapamo fizioloskom ali to ne pomaze bas puno. Ne znam dali nam je taj smrkav nos a skoro uvijek je takav, prepreka za operaciju.
    moj mali nije bio smrkav pred operaciju ali znam klince koji su bili.... S obzirom da su oni staalno smrkavi, ako nema temperature i nisu na antibiotiku moze na operaciju, bar su ovi nasi prijatelji isli ) nekima toliko gnoji treci krajnik da su stalno u sekretu ( i ja sam mislila da je mojem sinu tako no medutim na otpusnom pismu je pisalo da je adenoid odnosno treci krajnik bio bez sekrecije).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •