leonisa...mi s V jako puno pričamo ovih dana kako se njena operacija bliži. govorimo joj sve o operaciji, kako to izgleda, da će netko biti s njom, da će ju uspavati i da će poslije i malo boljeti, i tako... sladoled dosta spašava stvar![]()
ma zapravo joj ništa ne skrivamo niti ne umanjujemo. ja sam i inače pobornik da joj se u bilo kojoj situaciji govori istina ma kako mi mislili da će joj biti teško jer mislim da joj s tim dajemo neku "autentičnost" a s druge strane i dosta vremena da se suoči s stvarima.
tako je sad kad smo išli raditi sve moguće pretrage morala vaditi krv iz vene i s poprilično razgovora i objašnjavanja zadigla rukav, dala ženi ruku, T ju je malo zabavljao i u trenu je sve bilo gotovo. rekla je žena da tak nešt još nije vidjela (:ponosnismajli
što se tiće mogućnosti ostajanja s djetetom to je bio ključni razlog zašto smo se mi odlučili za SD. a i naša pedijatrica nam je preporučila dr. juga
la11 neznam kaj da ti kažem. i ja sam bila jaaako neodlučna. i mislila sam da nije nešt posebno bolesna a činjenica je da je svako malo doma...par tjedana vrtića, par tjedana doma. dok je u vrtiću konstantno joj curi nos i taj kašljaj je sve gori.
možda ti ne bi bilo loše da odeš na specijalistički pregled pa da se konzultiraš sa doktorom o ponovnoj operaciji

Odgovori s citatom