Ako ne možeš boraviti s djetetom, to znači da ga ujutro ostaviš u bolnici i ponovo ga vidiš popodne, u vrijeme posjeta, boraviš uz njega sat-dva (koliko već posjete traju), ostaviš ga spavati u bolnici i ujutro idete doma. Tako je bar bilo nama u Vinogradskoj. Kako je u Klaićevoj i u drugim bolnicama, ne znam. Na Rebru postoje apartmani, ali se dosta dugo čeka na slobodan termin.Jelka prvotno napisa
Mislim da je rizik od krvarenja veći ljeti. Nama je dva tjedna nakon operacije bio zabranjen izlazak na sunce, a s obzirom na kišni početak proljeća, nije nam osobito teško palo...Jelka prvotno napisa
Standardne pretrage koje se traže su krvna slika + mali milijun krvnih pretraga, zbog čega treba vaditi iz vene i iz prsta, te ekg. Rentgen pluća koji se u moje vrijeme radio sad na sreću više nije potreban. Nakon što smo obavili sve te pretrage, morali smo još kod pedijatra da on napiše suglasnost za operativni zahvat.Jelka prvotno napisa
U principu te pretrage obaviš u dva navrata, jednom ekg, drugi put krv. S tim da nalazi ne smiju biti stariji od tjedan-dva.
Ni meni nije jasno zašto tema nije na Zdravlju djece, ali nema veze, vidim da se ljudi snalaze![]()
Sretno![]()

Odgovori s citatom