bubica moja moram biti iskrena da me sve više i više iznenađuješ s tom svojom memorijom datuma. svaka čast!![]()
hvala i svima ostalima na vibrama.
evo maloprije sam došla doma zbog malene,a mm ostao s v.
sve je hvala Bogu dobro prošlo. moja mala curica je pravo hrabro srce. jaaaako sam ponosna na nju!
ujutro smo došli u bolnicu, odmah su nas sve troje smjestili u sobu. i bili smo cijelo vrijeme s njom do operacije. prvo su joj dali neko sredstvo za smirenje (moram li reći da je trebalo vremena da počne djelovati na nju) od toga je izgledala onak pijano, da ne kažem nadrogirano i imala je par bisera pa smo umirali od smijeha.
onda smo ju otpratili skroz do ulaza u operacijsku dvoranu. operacija je traja kojih pol sata, 45 minuta neznam više, al uglavnom dovoljno da pojedem sam sav gel na noktima.
kad su ju probudili iz narkoze nismo bili s njom al u jednom trenutku kad su ju vodili van na hodnik sam ju čula kako plače i viče: di mi je mama. joooj to mi je bilo najgori dio. neki nepoznati plač, onak užasnuto ljutiti. činilo mi se vječnost, a doveli su ju za minutu dvije van na hodnik nama. i kad smo ju uhvatili za ruku malo se smirila i stisnula uz nas. mislim da se najviše naljutila kaj su ju pokušavali držati polegnutu na trbuhu jer joj je išla krv na nos pa da se valjda ne zagrcne s tim.
gore me u sobi dugo nije ispuštala iz zagrljaja. onda je zaspala s tatom i čim je ta narkoza popustila skroz bila je opet ona stara. tu i tamo je malo zacvilila da bi išla doma al ništa strašno.
što se osoblja u bolnici i samog tretmana prema djeci i roditeljima imam samo riječi hvale. svi su jako ljubazni i brinu se da je sve ok. uz svu djecu su roditelji, skoro pa svima i mama i tata. i klinci su tak mirni kaj su s roditeljima. tišina na odjelu. nitko ne plače.
vidim i po v kako se brzo smirila dok smo uz nju i koliko joj to znači da je netko s njom. inače fakat si ne mogu zamisliti kako bi to izgledalo da nas nije bilo poslije operacije. imam feeling da bi još sada urlala.
sutra idu kući.

) od toga je izgledala onak pijano, da ne kažem nadrogirano i imala je par bisera pa smo umirali od smijeha.
Odgovori s citatom