-
Nama su prošle već tri godine od operacije sva tri krajnika. Kćer je imala ravno 4. Išli smo na lasersku operaciju u privatnu polikliniku( iako mislim da nema velike razlike) iz razloga što nismo smjeli biti s njom u bolnici a to ni njoj ni nama nisam htjela priuštiti. Ona je imala silnih problema s tim krajnicima. Noću je imala apneje, svaka noć bila je teška muka za nju. Osim tog trećeg, ova dva krajnika su bila skoro spojena i povraćalo joj se dok je jela, bila je mršava, bolesna konstantno. Zadnjih nekoliko mjeseci živjela je na antibioticima a dr nam je rekla da ona ima kroničnu upalu krajnika. Tako da, čim bi prestala uzimati antibiotike, temperatura bi buknila na 40 i sve ispočetka. Sve te upale se ne mogu ni nabrojati pa mi je bilo smiješno pitanje otorinaca kod kojih smo išli na preglede, koliko je apala krajnika imala. Ko to zna. Operacija je prošla OK. Mene je šokiralo buđenje iz anestezije jer nisam znala kako to izgleda. Ona je vikala, bacala se, gušila se jer je bila polubudna a imala krv u grlu..meni je to bilo pregrozno i baš stresno. Pozitivna stvar je da smo nakon sat ipo otišli kući i tamo je sve bilo super. Davala sam joj brufen (paracetamol je po mom mišljenju preslab), jela je kašastu i tekuću hranu, odmarala se i bilo nam je baš dobro. Oporavak je trajao nekoliko dana. Drugi šok koji je uslijedio je njen glas
. Postao je nekako prodoran, visočiji za oktavu majke mi. I ja sam ko i vi čekala da se vrati na staro ali nije se nikad vratio. Stvar je u tome da ona s tim krajnicima nije ni mogla pričati kako treba, to je sve bilo začepljeno, blokirano..tek kad vidim snimke nje od prije operacije kužim kako joj je glas tada bio deformiran. A ovaj drugi oslobođen i normalan. Ali trebalo mi je dugo vremena da se naviknem.
Nakon operacije ona je drugo dijete. Od one boležljive male curice, postala je snažna i vesela cura, povećao joj se apetit, nestali su podočnjaci, udebljala se, postala puna energije. I nebi vjerovali ali od tog dana do danas ona je bila bolesna mislim tri puta i to dva puta viroza(povraćanje) bez temperature i jednom viroza s temp. Nevjerojatno što ti krajnici mogu napraviti djetetu. E da, nisam rekla da je kao mala imala sklonost bronhialnim opstrukcijama, s tim smo se borili do možda treće godine i bilo me strah da se nakon operacije ne vrate stare boljke. Ali nijednom ih nije dobila. Eto, nadam se da sam vas malo utješila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma