super!
da nisam vidjela da ga nose iz operacijske ne bih ni znala da je nešto operirao. najgore je doduše bilo jedno sat-sat i pol nakon operacije jer se nikako nije mogao smiriti - valjda ga je anestezija toliko uzdrmala, ali kad je konačno uspio zaspati probudio se za dva sata i bio novo dijete. odmah je navalio na mlijeko i htio ići doma, pa su nas oko 5 popodne već pustili jer je sve bilo OK. ovaj tjedan još moramo na kontrolu, ali on je od operacije bolje nego ikada prije.
ja sam cijelo vrijeme bila s njim osim onih 20-ak minuta što su ga operirali. u sobi je bio 5-ero djece i svi su roditelji mogli biti s njima. mame su ostajale, a tate su dolazili i odlazili kad je tko htio - nitko nije radio probleme, ali za one koji su vadili tonzile trenutačno nije bilo mogućnosti ostanka preko noći jer preuređuju odjel pa sad nemaju onih 5 apartmana na raspolaganju. jednoj mami 3godišnjaka su rekli da može ostati po noći na hodniku. a čula sam i da prije kojih godinu dana nisu dali da roditelji ostaju cijeli dan s djecom, da ih navodno uopće nisu pustili u sobu nego su morali čekati vani - valjda opet ovisi na koga tamo naletiš.

. a čula sam i da prije kojih godinu dana nisu dali da roditelji ostaju cijeli dan s djecom, da ih navodno uopće nisu pustili u sobu nego su morali čekati vani - valjda opet ovisi na koga tamo naletiš.
Odgovori s citatom