Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: operacija krajnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

super!
    da nisam vidjela da ga nose iz operacijske ne bih ni znala da je nešto operirao. najgore je doduše bilo jedno sat-sat i pol nakon operacije jer se nikako nije mogao smiriti - valjda ga je anestezija toliko uzdrmala, ali kad je konačno uspio zaspati probudio se za dva sata i bio novo dijete. odmah je navalio na mlijeko i htio ići doma, pa su nas oko 5 popodne već pustili jer je sve bilo OK. ovaj tjedan još moramo na kontrolu, ali on je od operacije bolje nego ikada prije.
    ja sam cijelo vrijeme bila s njim osim onih 20-ak minuta što su ga operirali. u sobi je bio 5-ero djece i svi su roditelji mogli biti s njima. mame su ostajale, a tate su dolazili i odlazili kad je tko htio - nitko nije radio probleme, ali za one koji su vadili tonzile trenutačno nije bilo mogućnosti ostanka preko noći jer preuređuju odjel pa sad nemaju onih 5 apartmana na raspolaganju. jednoj mami 3godišnjaka su rekli da može ostati po noći na hodniku . a čula sam i da prije kojih godinu dana nisu dali da roditelji ostaju cijeli dan s djecom, da ih navodno uopće nisu pustili u sobu nego su morali čekati vani - valjda opet ovisi na koga tamo naletiš.
    Posljednje uređivanje od Stijena : 05.07.2010. at 13:26

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Da, vidim malo manje od 2 god, a postoperativni tijek?

Mia and me avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mi sutra imamo zakazan termin za operaciju treće mandule na Sv. Duhu. Jel mi može netko reći kaj dijete smije jesti nakon zahvata?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •