Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: operacija krajnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Samo da vam prijavim da smo se operirali...sve je. proslo dobro ,pisati cu detalje kad mognem',nego me zanima jeste li I vi davali samo paracetamol za bolove...nama u bolnici rekli da ibuprofen izaziva krvarenje... Dana's nam je Dan d. Bas ga jako boli,kao da ne pijemo analgetik a dajem mu velike doze...Dana's mi je najmanje popio I pojeo... Borba teska. U utorak smo operirani...PS:mozete li prebaciti ovu temu na zdravlje djece....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vam prijavim da smo se operirali...sve je. proslo dobro ,pisati cu detalje kad mognem',nego me zanima jeste li I vi davali samo paracetamol za bolove...nama u bolnici rekli da ibuprofen izaziva krvarenje... Dana's nam je Dan d. Bas ga jako boli,kao da ne pijemo analgetik a dajem mu velike doze...Dana's mi je najmanje popio I pojeo... Borba teska. U utorak smo operirani...PS:mozete li prebaciti ovu temu na zdravlje djece....
    Da, za bolove samo paracetamol. I inače izbjegavam ibuprofen (jer je mom mlađem jednom bilo zlo od toga, pa sam oprezna).

Ne brini, sutra će već biti bolje. Nek gleda crtiće i daj mu bilo što da mu odvučeš pažnju, da ne misli na bol. Moji su guštali na računalu, naročito mlađi, jer stariji je operiran prije treće godine. Njega sam ljuljala u krilu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •