A ne znam, sad ne mogu natrag. Vodio nas je cijelo vrijeme Marn iz Klaićeve i tako smo tamo i ostali i sad moram platiti. Pa, za tu cijenu, a mislim da je 500-600 kn očekujem ne bazen, ali barem jacuzzi, spa tretman i masažu i pogled na more :D . Malo šale, ali stvarno je cijena prestrašna, pogotovo za naša primanja i s obzirom na to da mi ništa ne treba nego jedna stolica pored kreveta.
Cijena je strasna je te zapravo ucjenjuju njome. Ne dozvoljavaju stolac kraj kreveta, nego ti boravak uvjetuju nadstandardom u preskupom apartmanu. To nema veze sa nicijim primanjima nego sa cistim bezobrazlukom.
zato i pisem, zbog drugih cija ce djeca trebati zahvat, da ima drugih ustanova koje ne deru roditelje toliko po novcaniku.
Nazalost, zakon je takav da su im ruke potpuno slobodne sto se smjestajnih kapaciteta tice, kako ce ih tumaciti , i koliko ce naplacivati nadstandard ( bez obaveze da osiguraju osnovni standard koji se preporucuje kod hospitalizacija djece).
Posljednje uređivanje od sirius : 09.03.2015. at 16:09
i mi smo prvo krenuli kod marna, svaka cast doktor je zaista odlican, ali radi tih uvjeta tamo ja sam odustala od te bolnice. Nije da nemam tih 500 kn, ali iz principa nedam, jer ako jedan sv duh moze roditleju omoguciti boravak uz dijete i to besplatan, ovo u klaicevoj je dno dna.