Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: operacija krajnika

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Obavili smo anesteziološki pregled. Sutra smo na operaciji, međutim ona kašlje, ali vrlo su rijetka razdoblja kad ona ne kašlje, uvijek je prisutan neki kašalj. Anesteziologica je rekla da inače takva nebi mogla na operaciju, ali s obzirom da ona inače kašlje dala je zeleno svijetlo ali nas je upozorila da zbog tog kašlja postoji povećani rizik za operaciju i da može ponekad biti opasno.
    Mi smo sad naravno u totalnoj panici.
    Dali ima netko tko je operirao krajnike a da je i kašljao jer kašlje inače?
    Evo samo za info(iako vidim da vam se je poslije malo skopmliciralo-držim fige da sve prođe dobro) mi smo operirali krajnike pod kašljem u 11 mj.2013. Iz tog razloga se i išlo vaditi krajnike jer je baš pročišćavao grlo stalno i kašljucao. Operirali smo na Sv. duhu i mogu reći samo sve najljepše za njih. Oni na odjelu nisu imali puno djece-jedna dječja soba sa televizorom je sa 4 kreveta i kako je bila gužva bile smo ja i jedna mama sa 3-godišnjakom i još 2 gospođe. Iako nije bilo kreveta za nas,ja i druga mama smo stalno bile sa djecom i spavale sa njima u krevetu. Čak su nas tete kuharice i nahranile . Osoblje je bilo fantastično, sve je prošlo bez iakavih problema i on je to podnio čak i bolje nego sam ja mislila. Oko 40 minuta prije operacije su mu dali sirup koji ga je omamio i opustio tako da je u salu išao sa smješkom na licu i mahao mi , a u sali su mu naravno dali anesteziju.

P.s. nama operacija mandula nije riješila problem sa kašljem. Nadam se da vama hoće
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 26.03.2015. at 09:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •