Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: operacija krajnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    drage majke,

svatko čuje ono što želi čuti

napisala sam općenito, ne upućujući nikom, ne forsirati operaciju,
    Princess puffy, napisala jesi možda općenito, ali ne ne upućujući nikome, citirala si moj post i napisala: Anesteziologica te lijepo upozorila.
    Nemoj mi molim te vrijeđati inteligenciju govoreći da nisi mislila na mene. Ozbiljna je stvar nekome tko je upravo prošao ovakav pakao napisati da je možda sam kriv za to jer je forsirao operaciju, a pogotovo kad to nije točno.
    Moje dijete je sigurno bilo u najboljoj fazi i što se toga tiče ja mirno spavam.
    Ovo da roditelji skrivaju da je dijete jelo ili pilo, vjerujem da može biti točno, ali je meni nevjerojatno, nisam toliko neuka da bih takve stvari skrivala. Svjesna sam bila svih rizika koje nosi operacija, ali sam vjerovala liječnicima da imaju znanje i iskustvo i da su sigurni kad kažu da ona može na operaciju.
    Evo, sad ja pitam tebe. Ništa nismo skrivali na pregledu, anesteziologica je dobila podatke do u najsitnijih detalja, imala je sve prijašnje nalaze i nalaz pregleda pedijatra dan prije. Misliš li ti onda da je anesteziologica isforsirala operaciju?
    I još jednom ću ponoviti, moje dijete nije kašljalo, to jutro je zakašljala 3 puta i to je bilo sve od njenog kašlja. Čak smo riješili i stalno cureći nos, ni toga nije bilo. Evo i sad nakon druge operacije je rađena krvna slika koja ne pokazuje da je dijete u infektu ili bolesno.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 28.03.2015. at 08:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •