Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Suhe pelene

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Suhe pelene

Lara je stara 8mj i tjedan dana,dojena isključivo do6.5mj,počeli smo sa dohranom i sad smo na jednom voćnom te jednom povrtnom obroku dnevno,dojim je na zahtjeva kad i nudim ciku rijetko odbije,u posljednje vrijeme su joj pelene izrazito suhe,ispada da su dovoljne 4dnevno i to poprilično suhe.Kroz dan popije cca1.5dl vode i to kad je zaista dobar dan,na sva moja nuđenja ona odbija i na kraju se rasplače jer vidi da je(a vidim i ja)da je maltretiram.Inaće se jako,ali stalno znoji,brinem se,što se događa?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ako je beba opcenito dobro, mislim da nema razloga za brigu, vjerojatno joj kroz znoj izadje visak tekucine. Nastavi dojiti na zahtjev i sve ce biti OK.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga mamalare,
    moj je Matej nešto stariji od tvoje bebice, ali samo bih ti htjela reći da sam i sama primijetila da u posljednje vrijeme, otkako su počele ove strašne vrućine, puno manje mokri i to više preko noći nego preko dana ( danju ne nosi više pelene i ponekad svega 3 puta, i to ne osobito obilno, premda pije dosta tekućine, uključujući i dojenje prije spavanja ). No, on se dosta znoji, pa budući da mu je stanje dobro, mislim da nema razloga za brigu.
    Eto, tek toliko! Pusa tebi i malom zlatu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje,hvala vam puno,utješile ste me,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •