-
Suhe pelene
Lara je stara 8mj i tjedan dana,dojena isključivo do6.5mj,počeli smo sa dohranom i sad smo na jednom voćnom te jednom povrtnom obroku dnevno,dojim je na zahtjeva kad i nudim ciku rijetko odbije,u posljednje vrijeme su joj pelene izrazito suhe,ispada da su dovoljne 4dnevno i to poprilično suhe.Kroz dan popije cca1.5dl vode i to kad je zaista dobar dan,na sva moja nuđenja ona odbija i na kraju se rasplače jer vidi da je(a vidim i ja)da je maltretiram.Inaće se jako,ali stalno znoji,brinem se,što se događa?
-
Ako je beba opcenito dobro, mislim da nema razloga za brigu, vjerojatno joj kroz znoj izadje visak tekucine. Nastavi dojiti na zahtjev i sve ce biti OK.
-
Draga mamalare,
moj je Matej nešto stariji od tvoje bebice, ali samo bih ti htjela reći da sam i sama primijetila da u posljednje vrijeme, otkako su počele ove strašne vrućine, puno manje mokri i to više preko noći nego preko dana ( danju ne nosi više pelene i ponekad svega 3 puta, i to ne osobito obilno, premda pije dosta tekućine, uključujući i dojenje prije spavanja ). No, on se dosta znoji, pa budući da mu je stanje dobro, mislim da nema razloga za brigu.
Eto, tek toliko! Pusa tebi i malom zlatu
-
Drage moje,hvala vam puno,utješile ste me,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma