Pokazuje rezultate 1 do 50 od 258

Tema: Koliko trošite na režije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Struja 430, voda oko 100, tel+net oko 200, lož ulje (dijelimo na tri) sad kad je pojeftinilo oko 1000 kn jedna tura a traje više od mj dana, kredit 850 i vrtić 300, ne znam jel to ubrajate. Z ači sve skupa 2 900 kn. :shock: :shock: :shock: bolje mi je bilo dok nisam računala, nisam ni znala koja je to lova

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Struja 430, voda oko 100, tel+net oko 200, lož ulje (dijelimo na tri) sad kad je pojeftinilo oko 1000 kn jedna tura a traje više od mj dana, kredit 850 i vrtić 300, ne znam jel to ubrajate. Z ači sve skupa 2 900 kn. :shock: :shock: :shock: bolje mi je bilo dok nisam računala, nisam ni znala koja je to lova
    Sad čitam ovo od prije 6 godina i bacam se s balkona. Danas je struja 500-600 kn, voda cca 200, tel+net+maxtv cca 400, kredit 850 kn, školska prehrana 120, pokaz 85 kn, kćerin ples 120, gorivo pojma nemam. sad sam nabrojala skoro 2500 kn mjesečnih izdataka. Grijemo se na drva, na to smo dali 2500 kn. I čitam vaše mjesečne račune struje i nije mi jasno..masa vas se grije na struju, kuha na struju i nikome nisu ovako veliki računi (osim neke kojima sam pročitala da su oko 1000 kn). Mi se niti grijemo na struju, niti kuhamo, imamo sve štedne žarulje...a struja divlja. Imamo tri stana, tri obitelji (ljeti doduše pet a četiri se iznajmljuju ali opet se nitko ne grije niti kuha na struju) i računi se dijele na tri. Ovaj tjedan stavljamo sekundarne satove pa ćemo napokon plaćati po potrošnji, živo me zanima koliko trošimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •