Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Kako nam vi mozete uletit i pomoc nekaj s vremena na vrijeme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja bih rado podijelila materijale o korištenju AS i o dojenju u našem domu zdravlja i kod svog ginekologa, ako može.
    Ne mogu doči u Zgb. po materijale, ali MM radi u Zgb. i može ih pokupiti.
    Pokušala bih dati u vrtić brošure o AS, da li se to smije? Bojim se da bi ravnateljici to bila živa glupost.
    Da li se smiju brošure o AS dati npr. u policiji osobi koja radi na onom dijelu prijave novorođenčeta koji se obavlja u policiji?
    Da li se mora tražiti neka specijalna dopuštenja?
    Posljednje uređivanje od Anemona : 12.02.2010. at 14:29

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih rado podijelila materijale o korištenju AS i o dojenju u našem domu zdravlja i kod svog ginekologa, ako može.
    Pokušala bih dati u vrtić brošure o AS, da li se to smije? Bojim se da bi ravnateljici to bila živa glupost.
    Da li se smiju brošure o AS dati npr. u policiji osobi koja radi na onom dijelu prijave novorođenčeta koji se obavlja u policiji?
    Anemona, ako se moze TM zaletit do Rodinog gnijezda kad je u Zagrebu i pokupit brosure, bilo bi to super!
    Ne trebas trazit neko posebno dopustenje za dilanje kroz vrtice i policiju, npr. jer imamo preporuke za dilanje istih od strane razlicitih ministarstava. Al trebas dobit dopustenje od lokalne organizacije, znaci ne samo im navalit vec osigurat podrsku, tj. u policijskoj postaji osigurat dopustenje da se na odjelu za prijave izloze brosure ili da ih osoba na prijavama daje svakom klijentu koji dode prijavit novorodence.

Slicno i s vrticima, trebas se dogovorit s ravnateljicom/em.

Hvala ti sto se zalazes!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, ako se moze TM zaletit do Rodinog gnijezda kad je u Zagrebu i pokupit brosure, bilo bi to super!
    Ne trebas trazit neko posebno dopustenje za dilanje kroz vrtice i policiju, npr. jer imamo preporuke za dilanje istih od strane razlicitih ministarstava. Al trebas dobit dopustenje od lokalne organizacije, znaci ne samo im navalit vec osigurat podrsku, tj. u policijskoj postaji osigurat dopustenje da se na odjelu za prijave izloze brosure ili da ih osoba na prijavama daje svakom klijentu koji dode prijavit novorodence.

Slicno i s vrticima, trebas se dogovorit s ravnateljicom/em.

Hvala ti sto se zalazes!
    Odlično, u koje vrijeme obično ima nekog u Rodinom gnijezdu da se s MM dogovorim da pokupi?
    Zna gdje je, več je bio nekoliko puta.
    Pošaljem vam po njemu i svoje podatke da znate tko dijeli i zašto na kojem području.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Anemona gdje si do sada?
    Što se vrtića tiče mislim da bi ravnateljici to bilo ok jer je rado pristala da se plakati AS ljepe po vrtićima a i kontaktirala sam je već što se tiče vezanja i prijevoza djece u autobusima pa je zvučala kao da joj je to jako važno.
    Na policiji imamo rodu koja tamo radi i možda bi mogla to progurati.
    Ne znam da li imamo još brošura o AS? Treba pitati nadležne (u rodi). Mi smo ove ovdje skoro sve podijelile.
    Dobro si se sjetila šaltera.

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Citiraj hildegard prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona gdje si do sada?
    Što se vrtića tiče mislim da bi ravnateljici to bilo ok jer je rado pristala da se plakati AS ljepe po vrtićima a i kontaktirala sam je već što se tiče vezanja i prijevoza djece u autobusima pa je zvučala kao da joj je to jako važno.
    Na policiji imamo rodu koja tamo radi i možda bi mogla to progurati.
    Ne znam da li imamo još brošura o AS? Treba pitati nadležne (u rodi). Mi smo ove ovdje skoro sve podijelile.
    Dobro si se sjetila šaltera.
    Bok!
    ja bum rešila policiju, Anemona hvala na ideji!
    I da, u posljednje vrijeme pokrivam našu pedijatricu, CZSS i Dom zdravlja, odnijela sam materijale o dojenju (DVD) mojoj gin. T.V., pa ak je ista tvoja, nemoj, al ak je neka druga, dapače! Makar ne znam, da li koja od ostalih cura opskrbljuje kojeg drugog gin u Vž...
    Nekak imam osjećaj da nam fali koordinacija oko distribucije, ne znamo ko kamo nosi, tko je pokriven, a tko nije...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj s3ja prvotno napisa Vidi poruku
    Bok!
    ja bum rešila policiju, Anemona hvala na ideji!
    I da, u posljednje vrijeme pokrivam našu pedijatricu, CZSS i Dom zdravlja, odnijela sam materijale o dojenju (DVD) mojoj gin. T.V., pa ak je ista tvoja, nemoj, al ak je neka druga, dapače! Makar ne znam, da li koja od ostalih cura opskrbljuje kojeg drugog gin u Vž...
    Nekak imam osjećaj da nam fali koordinacija oko distribucije, ne znamo ko kamo nosi, tko je pokriven, a tko nije...
    Ja mislim da je netko tu nešto pomiješao. Ja nisam iz Varaždina, niti okolice Varaždina, ja sam iz Zagorja.
    Napisala sam i hildegard to na pp, koja je moja točna lokacija.

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja mislim da je netko tu nešto pomiješao. Ja nisam iz Varaždina, niti okolice Varaždina, ja sam iz Zagorja.
    Napisala sam i hildegard to na pp, koja je moja točna lokacija.
    Oprosti, Anemona, ja onda nisam dobro čitala. Nekak sam pretpostavila da si iz Vž kad piše da si iz SZ i kad si kontaktirala s hildegard...

Ondak super, samo shibaj po Zagorju!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo MM je pokupio brošure, nadam se da ću uspjeti ovaj tjedan podijeliti.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.02.2010. at 19:33

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas sam podijelila večinu brošura, a valjda bude barem netko pročitao. Ostatak podijelim slijedeći tjedan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •