Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Kako nam vi mozete uletit i pomoc nekaj s vremena na vrijeme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo kod AS...primjećujem, i znam da nisam jedina, da roditelji rijetko furaju klince u njima.
    ne znam, postoje li kakvi plakati i smiju li se zalijepit na vrtić/ambulente. namjerno pitam za plakate jer brošure, sumnjam, da će netko primjetit.
    ionako velika većima samo projuri kroz vrtić.
    i u pedijatrijske ambulante bi bilo dobro stavit.
    jučer nakon pregleda kod pedijatrice jedna obitelj sjeda u auto, majka na suvozačevo mjesto, otac vozi a u krilu mu sjedi dvogodišnji sin (i inače je to koma a pogotovo ovih dana kad je sve zaleđeno i sklisko i nesreće se događaju dok kažeš keks). Užas. Da se bar takve stvari mogu prijaviti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    i u pedijatrijske ambulante bi bilo dobro stavit.
    jučer nakon pregleda kod pedijatrice jedna obitelj sjeda u auto, majka na suvozačevo mjesto, otac vozi a u krilu mu sjedi dvogodišnji sin (i inače je to koma a pogotovo ovih dana kad je sve zaleđeno i sklisko i nesreće se događaju dok kažeš keks). Užas. Da se bar takve stvari mogu prijaviti.
    da, i ambulante sam mislila. ja sam jednom vidjela mamu kako malu bebu stavlaj u as ali ju ne veže...ne kužim.

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa evo i ja bih nešto uletila ali nemam nikakvu ideju što bi bilo korisno. Živim u Zg, imam auto i nešto vremena.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hildegard imaš pp, ali ti je izgleda pun inbox.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da se nadovezem, ako u vasim razgovorima s nadleznima gdje zelite ostavit brosure i/ili plakate bude ocito da im treba neka potvrda da su ti materijali OK, javite pa cemo vam dat kopiju pisma nadleznog ministarstva.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    hildegard imaš pp, ali ti je izgleda pun inbox.
    obrisala

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

partyka, jel ima u tvojoj okolini gdje mislis da bi distribucija materijala kao sto su brosure o dojenju, autosjedalicama, Ne! po guzi i sl. dobro dosla? Tipa zdravstvene ustanove (lijecnici opce prakse, pedijatri, ginekolozi, vrtici i sl.). Ako da, i ako bi mogla dostavit ih na ta mjesta, bila bi nam od velike pomoci!

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ancica, iskreno nemam pojma jer živim u teškoj nedođiji a i to je od vrlo nedavno pa ne znam što uopće ima ovdje na selu :D ali ako ima neki dio grada koji vam je nepokriven, meni je svejedno kuda vozim. javit ću se u Ured tijekom tjedna pa cu do tada vec smisliti nesto.
    Posljednje uređivanje od partyka : 14.02.2010. at 14:02

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

partyka, moze gdje god ti padne na pamet, vidi s curama u Uredu, ali i teske nedodije su super, do njih nam je najcesce najteze doci, a tamo obicno ima i velike potrebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •