Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 80 of 80

Thread: Kako nam vi mozete uletit i pomoc nekaj s vremena na vrijeme

Ancica's Avatar

E, da se nadovezem, ako u vasim razgovorima s nadleznima gdje zelite ostavit brosure i/ili plakate bude ocito da im treba neka potvrda da su ti materijali OK, javite pa cemo vam dat kopiju pisma nadleznog ministarstva.

Ancica's Avatar

partyka, jel ima u tvojoj okolini gdje mislis da bi distribucija materijala kao sto su brosure o dojenju, autosjedalicama, Ne! po guzi i sl. dobro dosla? Tipa zdravstvene ustanove (lijecnici opce prakse, pedijatri, ginekolozi, vrtici i sl.). Ako da, i ako bi mogla dostavit ih na ta mjesta, bila bi nam od velike pomoci!

hildegard's Avatar

Quote Originally Posted by Anemona View Post
    hildegard imaš pp, ali ti je izgleda pun inbox.
    obrisala

partyka's Avatar

Ancica, iskreno nemam pojma jer živim u teškoj nedođiji a i to je od vrlo nedavno pa ne znam što uopće ima ovdje na selu :D ali ako ima neki dio grada koji vam je nepokriven, meni je svejedno kuda vozim. javit ću se u Ured tijekom tjedna pa cu do tada vec smisliti nesto.
    Last edited by partyka; 14.02.2010 at 14:02.

Ancica's Avatar

partyka, moze gdje god ti padne na pamet, vidi s curama u Uredu, ali i teske nedodije su super, do njih nam je najcesce najteze doci, a tamo obicno ima i velike potrebe

s3ja's Avatar

Quote Originally Posted by hildegard View Post
    Anemona gdje si do sada?
    Što se vrtića tiče mislim da bi ravnateljici to bilo ok jer je rado pristala da se plakati AS ljepe po vrtićima a i kontaktirala sam je već što se tiče vezanja i prijevoza djece u autobusima pa je zvučala kao da joj je to jako važno.
    Na policiji imamo rodu koja tamo radi i možda bi mogla to progurati.
    Ne znam da li imamo još brošura o AS? Treba pitati nadležne (u rodi). Mi smo ove ovdje skoro sve podijelile.
    Dobro si se sjetila šaltera.
    Bok!
    ja bum rešila policiju, Anemona hvala na ideji!
    I da, u posljednje vrijeme pokrivam našu pedijatricu, CZSS i Dom zdravlja, odnijela sam materijale o dojenju (DVD) mojoj gin. T.V., pa ak je ista tvoja, nemoj, al ak je neka druga, dapače! Makar ne znam, da li koja od ostalih cura opskrbljuje kojeg drugog gin u Vž...
    Nekak imam osjećaj da nam fali koordinacija oko distribucije, ne znamo ko kamo nosi, tko je pokriven, a tko nije...

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by s3ja View Post
    Bok!
    ja bum rešila policiju, Anemona hvala na ideji!
    I da, u posljednje vrijeme pokrivam našu pedijatricu, CZSS i Dom zdravlja, odnijela sam materijale o dojenju (DVD) mojoj gin. T.V., pa ak je ista tvoja, nemoj, al ak je neka druga, dapače! Makar ne znam, da li koja od ostalih cura opskrbljuje kojeg drugog gin u Vž...
    Nekak imam osjećaj da nam fali koordinacija oko distribucije, ne znamo ko kamo nosi, tko je pokriven, a tko nije...
    Ja mislim da je netko tu nešto pomiješao. Ja nisam iz Varaždina, niti okolice Varaždina, ja sam iz Zagorja.
    Napisala sam i hildegard to na pp, koja je moja točna lokacija.

s3ja's Avatar

Quote Originally Posted by Anemona View Post
    Ja mislim da je netko tu nešto pomiješao. Ja nisam iz Varaždina, niti okolice Varaždina, ja sam iz Zagorja.
    Napisala sam i hildegard to na pp, koja je moja točna lokacija.
    Oprosti, Anemona, ja onda nisam dobro čitala. Nekak sam pretpostavila da si iz Vž kad piše da si iz SZ i kad si kontaktirala s hildegard...

Ondak super, samo shibaj po Zagorju!

Anemona's Avatar

Evo MM je pokupio brošure, nadam se da ću uspjeti ovaj tjedan podijeliti.
    Last edited by Anemona; 16.02.2010 at 19:33.

Anemona's Avatar

Danas sam podijelila večinu brošura, a valjda bude barem netko pročitao. Ostatak podijelim slijedeći tjedan.

Ancica's Avatar

Super! Koje i gdje si ih podijelila? Kam se spremas dijelit sljedeci tjedan?

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by Ancica View Post
    Super! Koje i gdje si ih podijelila? Kam se spremas dijelit sljedeci tjedan?
    Kod našeg dr. za djecu - dojenje, AS (2 vrste) i Prava roditelja
    kod našeg dr. opće prakse - sve isto - imaju veliku čekaonu za više dr., pa mi je bilo zgodno tamo ostaviti zbog velike frekvencije ljudi.
    Slijedeći tjedan - kod svojeg ginekologa - budem zamolila sastru,ako bi htjela odnjeti u sve ordinacije, jer ih ima nekoliko privatnih i jednu običnu
    - policija

Ne znam da li bi patronažna sestra bila voljna podijeliti brošure kod prvog posjeta majci s bebom?
    Last edited by Anemona; 20.02.2010 at 08:24.

Ancica's Avatar

Pitaj je

Ovo je sve bilo u Varazdinu ili u nekom drugom mjestu?

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by Ancica View Post
    Pitaj je

Ovo je sve bilo u Varazdinu ili u nekom drugom mjestu?
    Varaždin je nesporazum, Zagorje je u pitanju. Donja Stubica.

Ancica's Avatar

Super! Skuzila sam da si u Zagorju al nisam znala jel mozda gravitiras prema Varazdinu pa da si tamo dilala. I Donja Stubica detalj je super

mašenka's Avatar

Ja razdijelila svoje, kad bude još za dijeliti - tu sam !

pozdrav cure
    iako ja stvarno rijetko pišem,redoviti vas čitam...bila sam danas na zelendanu i vidjela da je uloženo puno truda da se sve to izorganizira-pa se eto javljam za sljedeći takav event ili nešto slično,..
    --baš sam obratila pažnju na dom zdravlja u koji ja idem-nema nikakvih letaka o ničemu korisnome-osim o reklama za ljekove...
    kad će trebati dilati neke promo materijale evo tu sam za dugo selo i vrbovec,pa čak i za neka okolna sela...rugvica...sjetit ću se....vi se meni smao javite

kahna's Avatar

mamuska505 uvijek se možeš javiti u Rodu (ima tel. na portalu) i dogovoriti se za preuzimanje letaka, uvijek se ima korisnih stvari za podjeliti
    ako se ima volje, dapače

druge cure isto

ja npr. imam par ordinacija i doktora koje redovito opskrbljujem

mašenka's Avatar

Ja već odavno razdijelila moje letke, pa ako ima možda ne bi bilo zgorega ponoviti .
    Ima li smisla dijeliti po ljekarnama?
    Eto baš nekidan čekam na red a ono apotekarica hvali neku novopečenu mamu što doji "najbolje što možete pružiti..." i kako je optimalno 6 mj a sve preko godine apsolutno nepotrebno čak i loše. Propisno sam zakolutala, ali ulaziti u rasprave nije imalo smisla (šefica apoteke jel), ali ako dođe do brošura rado će prenositi (sva ponosna i važna kako je eto baš ona u toku najnovijih istraživanja bla bla ).
    Kad bude prilike šaljite još.

I ja bih se voljela uključiti u podijelu materijala u svom gradu jer nema nikakvih informacija nigdje, ni u domu zdravlja, ni apoteci, baš nigdje...

Ne znam da li se ko javio iz moga grada ali ako ima mjesta za još volonterki ; javljam se

natilalimaci's Avatar

Ako još zatreba dijeljenja, ja sam zapad Zagreba, a možemo otići i nekamo drugdje. Na porodiljnom sam i imam auto. Beba sretna u autu.

Mail u profilu. ili na pp.

BebaBeba's Avatar

Curke jel imate koga tko dijeli letke u Malom Lošinju?

kahna's Avatar

Koliko ja znam ne

tibica's Avatar

Trebate li nekoga u Rijeci? Mogu ostaviti kod pedice, ginićke, opće prakse, patronažne, u VRTIĆU - ovo mislim da je jako potrebno. Ako treba javite. Možemo dogovoriti i neki besplatni transport od ZG do RI.

Osoblje foruma apricot's Avatar

tibice, javi se serpentini, ona je voditeljica Riječke podružnice

evo javljam se ako je još potrebno dijeliti materijale
    prvo u dvije i pol godine nisam primjetila vaše brošure u DZ Kruge, tamo bih prvo odnjela
    offtopic-dobila sam u rodilištu Vašu sjajnu knjižicu Iz rodina Kljuna i bila je od iznimne koristi nama roditeljima a posebno bakama i djedicama
    zatim imam i veću radnu snagu - moji učenici srednje škole pitaju me što je volontiranje i gdje bi mogli pomoći neki?? evo ako treba kad pomoć javite se
    pozz

zutaminuta's Avatar

Kako danas stojite s tim?

Osoblje foruma spajalica's Avatar

s cim? volontiranjem?

zutaminuta's Avatar

Distribucijom tiskanog materijala. Vidjela sam kod ginekologinje nešto za dojenje, ali nisam vidjela tko je napravio letak, i u Merkuru mislim neku vašu brošuru.

Page 2 of 2 FirstFirst 12