Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: pohvala pedijatrici...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno pohvala pedijatrici...

danas smo bili na 1.pregledu i osim šta smo dobili ISKLJUČIVIM DOJENJEM NA ZAHTJEV 1500g u mjesec i tjedan dana :ponosni mama-smajli:
    želimo pohvalit našu pedijatricu..ako smijem napisat ću joj i ime u slj.postu!!!
    žena promovira isključivo dojenje na zahtjev...rekla mi je "ne podliježite utjecajima o pijenju vode,čaja i sl.radije cendravoj,žednoj bebi ponudite da cica onog prvog mlijeka vodenastog"
    i to sve do 6.mjeseca!!!
    osim toga odlična je bila i u ostalim djelovima tokom pregleda..ali to nije za ovaj podforum!!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bravo za pedijatricu, a naravno i vama bravo!
    Može meni na pp ime pedijatrice i iz kojeg Doma zdravlja je?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

bravo za pedicu, ali još puno veći bravo za mamu, bebu i cike! :D

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo mi je jako drago za čuti, jer to ipak nije tako čest slučaj kod nas. Bravo za pedijatricu :D

Početno

Bravo za pedijatricu!

Mi smo se ovih dana naobilazili doktora i moram ih sve redom pohvaliti. Baš svatko, bilo da se radilo o liječniku/ci ili sestri nas je dočekao krasnim komentarima o isključivom dojenju! Najljepše mi je bilo jučer čuti neuropedijatricu na Rebru:"Samo je na prsima? To se odmah vidi! Braaaavo, tako i treba!"

A ja velika k'o kuća!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jipiiiiiiiiiiiii, bravo za prodojeće doktore :D

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Jipiiiiiiiiiiiii, bravo za prodojeće doktore :D
    Bravo!!!!

Nego, gdje takvi rastu da ih ja nikako ne mogu pronaći? :smajlić s veeeelikim upitnikom nad glavom:

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Daj spasi me !!!!
    Molim preporuke za prodojece pedijatre U ZG! Moze i pp hvala hvala!!

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

i ja bi na pp ime pedijatrice....hvala!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Bravo za mamu dojilicu i bebu-bumbarčića :ljubav:

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja bi takvu pedijatricu! Samo što nisam iz Zg... Ovaj moj želi moje dijete od mjesec dana "učiti redu" i hraniti svaka 3 sata :grrr smajlić:

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ovo je tek drugi put da sam čula da je netko zadovoljan pedicom. I ja sam u početku bila, kad smo bili samo na pregledu. Mislim, pogledati fontanelu, disanje, kukiće i grlo i nije neka prevelika doktrina, i mi mislili kako nam je super pedica. I kao prodojeća je.... Moš se mislit! Fran je super dobivao na težini i dok je sve bilo OK, bila je i ona. Kad sam osjetila čudan miris pišaline i ukazala joj na to- ona meni-ne prima dovoljno tekućine. Jel mu dajete sokiće ili vodicu? Kažem da je na prsima skoro svaka 2 sata, tako da mu ne treba druge tekućine i od čeg bi dijete uopće i bilo žedno, a ona meni da dijete mora piti čajeve....
    Na žalost, ispostavilo sa da ima proteus mirabilis i kad sam je pitala šta je to i koliko je opasno, rekla mi je to vam je bakterija koja se nalazi u urinu...Pa nismo valjda davali bris grla, već urinokulturu.
    Da li je uopće potrebno reći da je čekaonica i pedicina soba oblijepljena s inim 'savjetima' od raznoraznih proizvođača adaptiranih formula.... Kakvo je iskustvo s vama i vašim pedijatrima?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ću pohvaliti Dječji odjel bolnice u Bjelovaru koji je u dogovoru s gradom smislio kako poticati dojenje. Naime ovaj vikend sam s Mihovilom dva puta završila na hitnoj zbog povišene temperature i povraćanja ( u pitanju je bio rota virus) i već sam se spremila, u slučaju da Mihovil mora ostati u bolnici, na borbu da i ja ostanem s njim pod bilo kojim uvjetima. Hvala Bogu nije morao, ali ono što me je ugodno iznenadilo je da majke koje doje dijete bez obzira na njegovu dob (do šest mjeseci sve mame ostaju) mogu ostati besplatno, a mame koje ne doje plaćaju 150 kuna po danu ako žele biti sa svojim bebačem. Faktura se šalje gradu, jer kako mi je dežurna liječnica jako ljubazno objasnila žele poticati dojenje djeteta na zahtjev i općenito dojenje pa s gradom imaju takav deal. Čula sam razne priče o tom odjelu i kako je to puno novaca, ali uglavnom od mama koje ne doje. Pa si mislim, ako mogu izdvajati tako puno novaca za adaptirano i ne kukaju, mogu i za bolnicu. Možda je to sada malo grubo i nepradvedno od mene i unaprijed se ispričavam svima koje sam možda uvrijedila, ali ovo je možda jedini put da znam da su mame koje doje privilegirane.

Ne moram niti reći koliko smo MM i ja ostali stvarno ugodno iznenađeni pa mi se sada i taj ostanak u bolnici više ne čini kao nešto najružnije.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm,hm,hm pa za boravak s djetetom u bolnici do njegove 5.-te godine se ne bi trebalo placati nista jer to pokriva HZZO i jos bi trebala dobiti topli (doduse bolnicki) obrok!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

očito je da se ti pravilnici različito tumače jer mi je rečeno u bolnici da samo mame koje doje mogu besplatno biti uz dijete. Oni su se povodili za pravilom da mame koje su udaljene 25 km i više od bolnice, a doje, mogu biti besplatno uz svoje dijete. Ta granica im je bila glupa pa su i dogovorili to s gradom. Bar nešto. A ovo za plaćanje je valjda neka politika same bolnice. A sada tko je tu lud i koja pravila vrijede :?
    Meni je najvažnije, u slučaju da mi sin mora ostati u bolnici, da mogu ja ostati s njim, a da se ne moram s nekim prepirati!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ta granica je ukinuta. i pravilnik je vrlo jasan. sve ostalo su muljaze.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mihovil, jel' ti govoriš o dnevnom boravku roditelja u bolnici ili od 0-24?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Govorim o 0 do 24.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •