Draga, čini mi se da tvoje tijelo VRIIIIŠTI za predahom. Vjerojatno ti nije ništ ozbiljnije, ali bi jednom moglo postati ako nešto ne poduzmeš da si pomogneš. Peglanje je jedno, ali tvoje zdravlje ipak ima prednost. Mi smo stupovi svoje obitelji i moramo brinuti o sebi.

A da umjesto peglanja ubaciš malo "peglanja" u horizontali? Legneš na leđa / trbuh, a muž nek te lijepo ispegla, pardon - izmasira... Ne mora ništ o tome znati, bitna je dobra volja. Kad stigneš, možeš i ti njega....

A sad offt - o peglanju

Ne bih htjela tupiti, ali ja to rješavam ovako:

Sve što sušim, vješam jaaako pažljivo, da se ne izgužva (prethodno dobro istresem, onak životinjski, da se samo opegla). Moji ručnici i rublje doslovce godinama nisu vidjeli peglu. Isto vrijedi i za većinu dječje robe, pa se peglaju samo stolnjaci i muževe košulje. Plahte - ne! Posteljina - ne! Traperice - ne! Samterice - samo ako baš moram.... Neke stvari zimi sušim u sušilici (imam kombiniranu kondenzacijsku vešmašinu, ali sam škrta struje pa to rijetko radim).

Nije peglanje loše, meni pomogne da "pustim mozak na pašu" i mislim o lijepim stvarima.... I kupi neku doooobru parnjaču, da se manje umaraš. No, prioriteti su jedno, a peglanje drugo...