Ono što sam već otprije primjetio jest da sam po vokaciji vodič odnosno učitelj - ne u smislu voditelja ili managera, već više u smislu osobe koja voli svoje znanje davati drugima i otkrivati im novo i nepoznato (u tom smislu možete gledati i moju organizaciju izleta, sklonost manje poznatim ciljevima, pisanje izvještaja sa izleta, pokretanje bloga o nepoznatom zagrebu ...). Volim nepoznato, osjećaj otkrivanja, primjećujem detalje i imam dobro fotografsko pamćenje (što recimo vodi i do toga da volim fotografiju ili vizualne umjetnosti).

E sad, ono što je novo je to da sam skužio da je moj "zadatak" i unošenje drugačijeg duha među recimo ljude s kojima radim ... to su uglavnom ljudi tehničke naobrazbe (među kojima se često osjećam vrlo različit) i moj drugačiji pogled na svijet često donosi ponešto novo i to sam shvatio tek čitanjem ove knjige.
Vjerujem da sličan duh unosim i ovdje na Forumu pošto nas tata ima ovdje vrlo malo, a mislim da je vama ženama/mamama zanimljivo ponekad vidjeti i stvari iz muškog/tatinog kuta.

O tome što mogu naučiti od drugih ljudi, različitih od mene, ne bih sad u detalje, taj dio još nisam promislio do kraja, ali mi se već motaju glavom neke misli ...