Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: ozljeda oka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno ozljeda oka

ovakava glupost se samo meni može dogoditi.

gabriel me piknuo prstićem u oko.nateklo mi oko,nos i usta :shock: jučer u 3 u noći me MM vozio na hitnu na rebro te su ustanovili da mi je ozlijeđena rožnica.osjećam se ko idiot,kome god kažem šta mi se desilo svi se smiju:grrr:
    danas sam bila na kontroli i dr.mi je rekao da strogo mirujem i što više žmirim.ne znam na koju foru.
    a što je najgluplje,da bi uopče mogla gledati na zdravo oko(koje je također lagano natečeno)bolesno moram stisnuti rukom.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne očajavaj, ista stvar mi se dogodila na staru godinu popodne. Do navečer sam izdržala, a onda me prevelika bol potjerala na hitnu. Doktorica je mislila da ju zaje.... kada sam ušetala sa rukom preko oka. Umjesto da pijem vino, ja pila tablete. Doček mi je bio katastrofalan jer mi se cijelo vrijeme vrtilo u glavi i bilo mi je slabo jer je teško gledati samo na jedno oko. Par dana sam bila povijena (što duže to bolje) i onda naravno na svoju ruku skinula. Sada nakon 7 mjeseci i dalje me to oko boli, najčešće ujutro kada su oči suhe. Kada se budiš ujutro polako otvaraj oči jer kod naglog otvaranja kao da se ranica ponovo otvara. Vjeruj mi ta ozljeda nije uopće lagana. Mislim, ona ne nosi neke komplikacije, jednostavno je dosadna i sve to skupa brzo zacijeli ali posljedice se dugo osjete. Neki kažu da ih i nakon 2 godine oko boli. Ja sam nakon toga još 2 puta bila na hitnoj jer sam mislila da se ranica ponovo napravila, ali nije. Dobila sam neku kremicu Regepithel (mislim tako nešto) koja služi za brže zacijeljivanje i s njom sam dugo mazala. Ujutro kad me ponovo zaboli dobro namažem, vratim se u krevet, zatvorim oko i budem u mraku bar 15 minuta dok ne prođe. Nakon toga bude manje-više sve ok. Ali pripremi se na zajebanciju. U jesam se raspisala.....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dakle, nemoj žmiriti nego prekri oko sterilnom kompresom i preko rubove zalijepi i bit će ti lakše. Žmireći je najgore.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ma imam kompresu,izgledam ko jednooki jack.oko uopče ne mogu otvoriti,danas mi ga je dr.na pregledu sam morao rastvoriti jer ja nisam mogla.a boli za poluditi.
    vani uopče ne mogu gledati ni na zdravo oko.MM me od parkirališta do bolnice vodio za ruku,a ja sam žmirila.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam prva dva-tri dana najviše provela u krevetu, u mraku jer isto nisam baš mogla gledati na zdravo oko....vrtilo mi se, povraćalo, bolilo.....imaj strpljenja..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •