U 50 % slučajeva da, 50 % ne...neda joj seOblače li se sami?
da, uživa u tome, sad joj se i sestra pridružuje...pa se udružujuUmeju li sami inicirati igru i održati je u pristojnoj formi izvesno vreme![]()
Hm... igra se dosta i s igračkama, no i bez njih... zamisli da je kraljevna i dovoljna joj je haljinaKoliko igračke igraju ulogu u životu vašeg deteta
ženskoKakve igre preferiraju (ovde navesti pol vašeg deteta)?
igra se svega- i mame7bebe, kraljevne, Simbe, Tomice...
u zadnje vrijeme ne traži našu prisutnostKoliko vi igrate ulogu u igrama vašeg deteta
igra se ili sama ili sa sestrom
nekad sjednem poredn jih i pitam što rade, pa im pomognem oko stepenica od kockica i sl.
e da, voli kad bojamo zajedno vodenima
Bolna točka... trudimo se da spremi za sobom nakon igre.Imaju li nekakva zaduženja u kući (srediti sobu, razvrstati igračke, skloniti svoj tanjir nakon ručka...)
Nekad hoće pa spremi, nekad ostane meni ako je preumorna navečer
obožava toKako se ponašaju u gostima a kako kad njima dođu gosti (prvenstveno mislim na male goste mada i veliki nekad znaju napraviti bum)
naprave kaos![]()
PA moram priznati da ima kratak fitilj... onda joj polako objasnim da se sve može kad lijepo zamoli, kad nešto radi polako...pokažem primjerom kako lijepo zamoliti seku az nekog konjića, ne odmah vrištati...onda me posluša pa upali.Kakvo im je strpljenje? Umeju li sačekati ?
Dakle, fitilj jest kratak, ali sve je bolja![]()
Nekad ništa, nekad sat vremena, vikendom i dva crtića. DužaKoliko dnevno bulje u TV i kakve tipove crtića/emisija vole![]()
Mislim da se boji prići životinjama.Boje li se nečega i čega
Voli ih gledati, ali ustrtari se kad joj se približi pas.
Ali, ako ga ja podragam, i ona će. I onda bude sretna![]()
Tu nemam neki jednoznačan odgovor. Puno toga ovisi o umoru/gladi i sl.Kako kontrolišu emocije
Ali, emotivac jest, veliki...