uh![]()
![]()
uh![]()
![]()
čestitke![]()
ja se opet uplašila da jesam trudna jer kasni mi i napravila jučer test i to uoči finala je MM išao u dežurnu po test![]()
i bio je MINUS ali još nisam dobila pa sad ne znam.... :/
ne mora biti greška, ali i može. ja sam u ovoj trudnoći radila test bio mi je pozitivan točan, dok jednoj mojoj prijateljici prvi put je bio negativan drugi pozitivan a nije bila trudna!
ja treba, roditi za mjesec dana ako me ne uhvate trudovi prije jer sam ih dobila u 31 tj, pila partusistene do jučer i sad čekamo. čekamo dečkića, već imamo jednog doma od 14 mjeseci koji sad uživa u jaslicama.
pozdrav ekipi iz pule
ne mora biti greška, ali i može. ja sam u ovoj trudnoći radila test bio mi je pozitivan točan, dok jednoj mojoj prijateljici prvi put je bio negativan drugi pozitivan a nije bila trudna!
ja treba, roditi za mjesec dana ako me ne uhvate trudovi prije jer sam ih dobila u 31 tj, pila partusistene do jučer i sad čekamo. čekamo dečkića, već imamo jednog doma od 14 mjeseci koji sad uživa u jaslicama.
pozdrav ekipi iz pule
7 dana je kasnila ali noćas sam prokrvarila...donna prvotno napisa
Nisam prije čitala ovaj topić, tako da sam ga sad ´progutala´ u jednom dahu. Nenaa od srca si me nasmijala iako mi je žao što je na kraju sve tako završilo. Poznajem jednu osobu kojoj se desilo nešto slično. Kasnilo joj je, otišla je kod ginekologa, tamo je napravila test i test je bio pozitivan, ali kad je došla doma prokrvarila je. Doktorica je rekla da to nije ništa neuobičajno, da nam se to može desiti ko zna koliko puta jer da nije napravila test ne bi ništa posumnjala, samo da joj je kasnilo.
i ja sam se zapitala da nisam možda već tko zna koliko puta bila trudna a da nisam ni znala :?
Zdravo svima! Citam, citam...pa reko da se javim i ja i pitam nesto... Bila sam kod ginekologa misleci da imam upalu jajnika po prvi put, a ona mi objasnila da je to samo malo zesca ovulacija.. Da li je normalno da to traje dve nedelje? Oko jedanaestog dana ciklusa sam pocela da se osecam kao da cu tek dobiti, i do danas me boli stomak, ledja, kicma, grudi, imam malo i nesvestice, toplo mi je... Stvarno ne znam.. Radila sam test ali bas rano i to ne ujutru... Tako da je bio negativan.. Doktorica pregledom nije videla trudnocu ili mi nije rekla, nego da dodjem kad mi izostane vesticica...Ali to je rekla jer sam izjavila da zelim bebu.. Sada cekam da li cu dobiti, a do tad, mozete li mi dati vase misljenje oko trajanja svih simptoma..... Znacilo bi mi mnogo.... Uh, bas se raspisah![]()
Off topic: tvoj avatar se miče, a mislim da je to veliki no no![]()
Ovo ti je iz Pravila ponašanja ovog foruma:
Ovo je dobronamjerno vidim da ti je prvi postNIJE DOZVOLJENO:
1. Koristiti sličice u porukama - samo URL. U odredjenim situacijama postoje iznimke - osoblje foruma ce odlučiti o iznimkama.
2. Koristiti animirane (gif) sličice u avatarima
3. Koristiti smajlije s drugih web site-ova
4. Imati sličice i tickere u potpisu![]()
nenna, draga moja suborko![]()
žao mi je što nije još jedna bebica na putu, i samo ti od srca šaljem jedan veeeeelikii
![]()
Mislim da ako ti još nije izostala menga, ne možeš još napraviti test. Napravi kad ti bude kasnila bar tjedan dana.SanjaMilica prvotno napisa
Mislim da ima i dosta tih tema na pdf-u Trudnoća...