Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 114 od 114

Tema: Clear blue +

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uh

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čestitke
    ja se opet uplašila da jesam trudna jer kasni mi i napravila jučer test i to uoči finala je MM išao u dežurnu po test i bio je MINUS ali još nisam dobila pa sad ne znam.... :/

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

o Bože ispričavam se nisam vidjela

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nenaa
    drži se, draga

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne mora biti greška, ali i može. ja sam u ovoj trudnoći radila test bio mi je pozitivan točan, dok jednoj mojoj prijateljici prvi put je bio negativan drugi pozitivan a nije bila trudna!

ja treba, roditi za mjesec dana ako me ne uhvate trudovi prije jer sam ih dobila u 31 tj, pila partusistene do jučer i sad čekamo. čekamo dečkića, već imamo jednog doma od 14 mjeseci koji sad uživa u jaslicama.
    pozdrav ekipi iz pule

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne mora biti greška, ali i može. ja sam u ovoj trudnoći radila test bio mi je pozitivan točan, dok jednoj mojoj prijateljici prvi put je bio negativan drugi pozitivan a nije bila trudna!

ja treba, roditi za mjesec dana ako me ne uhvate trudovi prije jer sam ih dobila u 31 tj, pila partusistene do jučer i sad čekamo. čekamo dečkića, već imamo jednog doma od 14 mjeseci koji sad uživa u jaslicama.
    pozdrav ekipi iz pule

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    čestitke
    ja se opet uplašila da jesam trudna jer kasni mi i napravila jučer test i to uoči finala je MM išao u dežurnu po test i bio je MINUS ali još nisam dobila pa sad ne znam.... :/
    7 dana je kasnila ali noćas sam prokrvarila...

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nisam prije čitala ovaj topić, tako da sam ga sad ´progutala´ u jednom dahu. Nenaa od srca si me nasmijala iako mi je žao što je na kraju sve tako završilo. Poznajem jednu osobu kojoj se desilo nešto slično. Kasnilo joj je, otišla je kod ginekologa, tamo je napravila test i test je bio pozitivan, ali kad je došla doma prokrvarila je. Doktorica je rekla da to nije ništa neuobičajno, da nam se to može desiti ko zna koliko puta jer da nije napravila test ne bi ništa posumnjala, samo da joj je kasnilo.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam se zapitala da nisam možda već tko zna koliko puta bila trudna a da nisam ni znala :?

SanjaMilica

Početno

Zdravo svima! Citam, citam...pa reko da se javim i ja i pitam nesto... Bila sam kod ginekologa misleci da imam upalu jajnika po prvi put, a ona mi objasnila da je to samo malo zesca ovulacija.. Da li je normalno da to traje dve nedelje? Oko jedanaestog dana ciklusa sam pocela da se osecam kao da cu tek dobiti, i do danas me boli stomak, ledja, kicma, grudi, imam malo i nesvestice, toplo mi je... Stvarno ne znam.. Radila sam test ali bas rano i to ne ujutru... Tako da je bio negativan.. Doktorica pregledom nije videla trudnocu ili mi nije rekla, nego da dodjem kad mi izostane vesticica...Ali to je rekla jer sam izjavila da zelim bebu.. Sada cekam da li cu dobiti, a do tad, mozete li mi dati vase misljenje oko trajanja svih simptoma..... Znacilo bi mi mnogo.... Uh, bas se raspisah

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Off topic: tvoj avatar se miče, a mislim da je to veliki no no

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo ti je iz Pravila ponašanja ovog foruma:

NIJE DOZVOLJENO:

1. Koristiti sličice u porukama - samo URL. U odredjenim situacijama postoje iznimke - osoblje foruma ce odlučiti o iznimkama.

2. Koristiti animirane (gif) sličice u avatarima

3. Koristiti smajlije s drugih web site-ova

4. Imati sličice i tickere u potpisu
    Ovo je dobronamjerno vidim da ti je prvi post

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nenna, draga moja suborko

žao mi je što nije još jedna bebica na putu, i samo ti od srca šaljem jedan veeeeeliki i

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj SanjaMilica prvotno napisa
    Zdravo svima! Citam, citam...pa reko da se javim i ja i pitam nesto... Bila sam kod ginekologa misleci da imam upalu jajnika po prvi put, a ona mi objasnila da je to samo malo zesca ovulacija.. Da li je normalno da to traje dve nedelje? Oko jedanaestog dana ciklusa sam pocela da se osecam kao da cu tek dobiti, i do danas me boli stomak, ledja, kicma, grudi, imam malo i nesvestice, toplo mi je... Stvarno ne znam.. Radila sam test ali bas rano i to ne ujutru... Tako da je bio negativan.. Doktorica pregledom nije videla trudnocu ili mi nije rekla, nego da dodjem kad mi izostane vesticica...Ali to je rekla jer sam izjavila da zelim bebu.. Sada cekam da li cu dobiti, a do tad, mozete li mi dati vase misljenje oko trajanja svih simptoma..... Znacilo bi mi mnogo.... Uh, bas se raspisah
    Mislim da ako ti još nije izostala menga, ne možeš još napraviti test. Napravi kad ti bude kasnila bar tjedan dana.
    Mislim da ima i dosta tih tema na pdf-u Trudnoća...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •