Nego... da me se krivo ne shvati, meni iskreno ona pase po temperamentu, a i mm. Jos kada smo saznali da je curica ja sam rekla nadam se da ce biti neka mala huliganka kao ja a ne neka tiha dobrica (igrala se s deckima, sanjala da cu igrati u muskoj!

kosarkaskoj reprezentaciji kad cu biti velika, u 1 razredu skakala po klupama jer mi je bilo dosadno, setala za vrijeme sata

) tako da mi je dosla kao narucena... istina sto kazete, ta djeca te drze budnima, cine te boljim roditeljem jer iz tebe izvuku vise nego si mislio da imas, intelektualno su izazovnija sto pomaze i tebi, imaju antene i osjecaju apsolutno sve...
moja isto ne place, osim ako se probudi a ja nisam doma, onda urla dok se ne vratim (bili jednom u kazalistu - izasli usred predstave

, jednom na svadbi - bili sat i pol... nakon sto sam ju uspavala i dok se nije prvi put probudila i zatrazila cicu)
rutinu nekakvu odrzavamo... prije podne spava, a zadnje vrijeme je prestala spavati popodne pa je preumorna....
spava samo u nasem krevetu ili u autu (tu se moram posipati pepelom i reci da ja klecim pored nje i dam joj cicu dok se vozimo jer inace urla cijelim putem a tako ako je umorna cesto zaspi, nema rasprave oko AS ali ja se tada ne vezem :/ )
dakle ne mozemo nikud ako nije prijepodnevnu turu odspavala doma u krevetu, popodne moze i u autu..
istina da ako je gladna zlo i naopako pa moram uvijek na vrijeme pripremiti rucak. tocno zna kad zeli cicu a kad neku drugu hranu i super je sto mi to jasno i "kaze" - navlaci majicu i vice njam njam njam ili me vodi u kuhinju ili pokazuje hranilicu (u kojoj stoji dok jede :/ ili negdje stoji na podu i ja ju hranim...)
vozila se u kolicima prvih mj dana dok nam nisu dijagnosticirali zelucani refluks pa nije smjela biti u lezecem polozaju i dva tjedna kad je tek prosjedila pa je bila ushicena time sto sjedi i htjela se voziti. Ostalo vrijeme sling, baby bjorn (kad je jos bljuvala pa nije mogla u sling) i ruke.