Citiraj .kala. prvotno napisa
Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
Citiraj puntica prvotno napisa
jako se voli igrati sama. igračke joj nisu posebno bitne, ona si sama smišlja igračke (daj šta daš, sve je dobro, papir, prazna boca, kutija, zdjelica, kuhača...), već će ona naći način da se s tim igra. i to satima. ali mora nas imati na oku (ili uhu), ne želi se igrati s nama ali ne želi ni biti sama (možemo raditi bilo što bilo gdje, važno je da nas čuje)

i ti svoje dijete nazivaš zahtjevnim :shock:
... i ja bi jedno tako zahtjevno dijete
ne bi, sigurno

priznajem, kako sam napisala ispada da se ona po cijele dane sama igra, kad ono JOK. mislila sam napisati da se ponekad zna zaigrati sama, satima. PONEKAD, da ne bi bilo zabune. i samo kad otkrije neku novu igračku...
Isto tako znam zagrliti moje koljeno i ne puštati me (a ja recimo, kuham )

pitanje za sve vas: kako uopće uspjevate išta po doma napravit?
meni je stan koma. jednom u nekoliko tjedana svekrva uzme malu u šetnju na pola sata pa ja čistim koliko stignem (a stan ima 90 neurednih kvadrata). s njom ništa ne mogu. krenem spremat ona za mnom 'rasprema', usisavanje mi je utopija, podove perem noću (ponekad ni ne usisam prije, baš paliti usisavač u 10 navečer nije fora), kupaonicu perem dok spava (ako taj dan spava), kuhinju spremamo skupa...
jedva čekam da mm dođe s posla da se otuširam, operem kosu...
Moj dan završava u 8 kad ona ide spavati, tj. počinje spavati, pa se budi svakih pola sata do 10, a onda odspava do 12, a opet pol sata sat i tako cijelu noć. ne mogu se maknut od nje...

kako vi to hendlate?