Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Budapest hoteli

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Budapest hoteli

znam da je već bila tema ali neznam gdje..tražimo hotel neki pristojan ne tako zastrašujuć kao naš prošli u Budimpešti išli bi ovaj vikend u šoping malo pa ako netko ima prijedloge ...noćenje cca do 100 eura može hvala

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

e da, znam da sam parkirala u strogom centru, odmah negdje iznad vaci ul., ispred hotela s 4*, a iznenadila sam se kako je niske cijene imao. ali stvarno ne znam kako se zvao, a ne mogu sad na google maps da ti eventualno pogledam.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

City Centre Apartments Inc. [postmaster@ccapartments.axelero.net]

nadam se da sam dobro skopirala link. mi smo bili tamo, povoljni su, blizu centru i ugodni.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ovaj smo rezervirali pa ćemo vidjet... je neka jeftinoća...

http://www.ohb.hu/charles/index.en.html

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čisto da javim kako je bilo ako netko ima u planu ići tamo...hotel je što se tiče posluge tj ljudi odličan stvarno ljubaznost ajme,doručak preedobar ali soba je bezveze..nije ona soba s neta gdje su slike..onak staro ma nikakvo...ali za te novce šta smo mogli i očekivati? najviše što me nanerviralo je parkiranje.dakle strašno je to da hotel nema parking a većina ih tamo nema..nego parkiraj negdje niz ulicu kraj milion stanovnika :? i onda tegli stvari ulicu -dvije do hotela..to mi je loše zaista...
    Grad kao grad predivan,ZOO preeeedobar,Citadella nešto prelijepo za šetanje i gledanje..bili već 5-6 puta ali vraćamo se opet..tražimo novi hotel

ElaBu avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno budapest

Super hotel u centru Budimpešte za drugi put preporučujem od srca: BOUTIQE ZARA u samom centru,Vaci Utca iza ćoška,do tržnice pljuneš,sve na dohvat ruke,ima svoju malu garažu,hotelčičć je manji,ali totalno uredan,sobe moderno uređene,mrak...bili moj mužić i ja prije pola godine i bili smo stvarno zadovoljni...inače ja radim kao tour operator u turističkoj agenciji,pa pitaj ako te nešto zanima,mi ne prodajemo hotele klijentima nego imamo agente koji preko nas kupuju smještaj (odnosno radimo sa agencijama tipa Generalturist,Adriatica Net. i sl. i oni preko nas kupuju smještaj)...a ako te zanima predloženi hotel evo link za njihov lanac hotela pa vidi slikice i opis www.zarahotels.com.... e da,cijena je za noćenje bila oko 100 eur za jednu dvokrevetnu sobu (10. mjesec 2008.)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da da gledali smo i Zaru pa mogli bi sljedeći put tamo.a i KEMPINSKI nije loš

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi bi išli na par dana s djecom. Taj Zara hotel ima samo dvokrevetne sobe.
    Imate kakvu preporuku za "obiteljski" hotel

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam odsjedala u Sydney apartment hotelu. To mi je super za obitelj s djecom jer oni naplaćuju po apartmanu. Ne znam kolike su sad cijene, no hotel je izvrstan i nudi doručak.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vidim da je sydney u međuvremenu preimenovan u Adina apartment hotel.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam uvek preko neta nalazila predivne pansione s' druge strane reke, u pesti. bukvalno ukucas u pretrazivac budapest pansion
    cene razne, ali 100 eura ni slucajno. bilo je 50 eura dvokrevetna soba sa terasom i doruckom 2007. god.
    kada si sa kolima najbolja varijanta. mirno, tiho, ptice cvrkucu, parking obezbedjen.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

izvinjavam se, u budimu ne u pesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •