-
-
-
e da, znam da sam parkirala u strogom centru, odmah negdje iznad vaci ul., ispred hotela s 4*, a iznenadila sam se kako je niske cijene imao. ali stvarno ne znam kako se zvao, a ne mogu sad na google maps da ti eventualno pogledam.
-
City Centre Apartments Inc. [postmaster@ccapartments.axelero.net]
nadam se da sam dobro skopirala link. mi smo bili tamo, povoljni su, blizu centru i ugodni.
-
ovaj smo rezervirali pa ćemo vidjet... je neka jeftinoća...
http://www.ohb.hu/charles/index.en.html
-
-
budapest
Super hotel u centru Budimpešte za drugi put preporučujem od srca: BOUTIQE ZARA u samom centru,Vaci Utca iza ćoška,do tržnice pljuneš,sve na dohvat ruke,ima svoju malu garažu,hotelčičć je manji,ali totalno uredan,sobe moderno uređene,mrak...bili moj mužić i ja prije pola godine i bili smo stvarno zadovoljni...inače ja radim kao tour operator u turističkoj agenciji,pa pitaj ako te nešto zanima,mi ne prodajemo hotele klijentima nego imamo agente koji preko nas kupuju smještaj (odnosno radimo sa agencijama tipa Generalturist,Adriatica Net. i sl. i oni preko nas kupuju smještaj)...a ako te zanima predloženi hotel evo link za njihov lanac hotela pa vidi slikice i opis www.zarahotels.com.... e da,cijena je za noćenje bila oko 100 eur za jednu dvokrevetnu sobu (10. mjesec 2008.)
-
da da gledali smo i Zaru pa mogli bi sljedeći put tamo.a i KEMPINSKI nije loš
-
Mi bi išli na par dana s djecom. Taj Zara hotel ima samo dvokrevetne sobe.
Imate kakvu preporuku za "obiteljski" hotel
-
ja sam odsjedala u Sydney apartment hotelu. To mi je super za obitelj s djecom jer oni naplaćuju po apartmanu. Ne znam kolike su sad cijene, no hotel je izvrstan i nudi doručak.
-
vidim da je sydney u međuvremenu preimenovan u Adina apartment hotel.
-
ja sam uvek preko neta nalazila predivne pansione s' druge strane reke, u pesti. bukvalno ukucas u pretrazivac budapest pansion
cene razne, ali 100 eura ni slucajno. bilo je 50 eura dvokrevetna soba sa terasom i doruckom 2007. god.
kada si sa kolima najbolja varijanta. mirno, tiho, ptice cvrkucu, parking obezbedjen.
-
izvinjavam se, u budimu ne u pesti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma