Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Beba od 7,5 mj. pala na potiljak

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Beba od 7,5 mj. pala na potiljak

Dijete mi je upravo palo iz sjedećeg položaja potiljkom na parket. Nije neka visina, ali je nezgodno mjesto (potiljak). Plakao je vrlo malo i sad se igra. Šta dalje? Hitna ili ...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ništa mu najvjerojatnije nije.
    pa past će još gomilu puta dok ne nauči održavati ravnotežu.
    takvi padovi su prilično česti kad djeca nauče sjediti i dok još nemaju stražnje obrane.

promatraj ga i vidi ponaša li se neuobičajeno.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpis na Apri

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kad je moj nedavno "letio" rekli su mi dr da pratim ponasanje tj. ako previse spava ili pocne povracat te ako ima vecu oteklinu na glavi da ga odmah dovedem na pregled a do tada nista

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja isto mislim da nije zabrinjavajuće
    neizbježno će padati još... opasnije je kad pada s veće visine i na tvrđu podlogu (kamen, beton - drvo je kao još ok). Bio je već sličan topic.
    Ti za svaki slučaj prati ponašanje, uz navedeno može biti dezorjentiran, oči nefokusirane itd. Ali mislim da su male šanse da budu neke posljedice.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ponašanje, barem do navečer se nije ništa promjenilo, povraćanja NOT, mala kvrgica YES, i mislim da će sve biti ok. Znate kako je....prvo dijete=panika

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam padala pa kaj mi fali

sori
    šala
    nisam izdržala

sjetila sam se kako mi je mama pričala da je sestra pala s kreveta na kat (onda smo već bile veće i sposobne raditi svakakav cirkus, sjećam se kako bi susjedi s donjeg kata lupali metlom o strop u nadi da ćemo shvatiti poruku)
    E sad ta susjeda dolje je bila doktorica, pa ju je mama pozvala da dođe pogledati je li sa sestrom sve ok. Žena je došla, pogledala je i rekla: sve je u redu, ali meni se čini da one i inače često padaju?

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam pala s kreveta na kat al svom srećom na sestru koja je spavala ispod (kreveti su bili u L složeni) i to još preko štitnika koji bi kao trebali spriječiti padanje :?
    a na glavu sam pala iz kindača dok još nisam prohodala, mami ni dan danas nije jasno kak sam to izvela

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moj I stalno pada. kako uči hodati, odnosno držati ravnotežu barem dvya puta na dan padne. koliko god pazim ne mogu to spriječiti.

je li to zabrinjavajuće?????

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

...jao, mi smo prije mjesec dana imali dramu zbog pada...isto je pala na potiljak, odnosno njime je u letu zviznula o drvenu stolicu...malo suza i tu večer sve dobro kad sutra popodne odjednom povračanje...ja poludila, odmah s njom na hitnu, snimali glavu i sve je bilo dobro...na kraju je ispalo da se s tim padom slučajno poklopila viroza...

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i mi smo par puta pali na potiljak isto imamo 7,5 mj
    .. dobro kad je pao na tepih, ali on uvijek otpuže na parket pa tresne(dobro 2 puta je pao )

otkad je otkrio to posjedanje stalno sjedi...
    :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi smo imali dva pada na potiljak jedan u 6 a drugi u 9 mjesecu umrla sam od straha ali na srecu nije bilo posljedica

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam jučer umrla od straha..
    moj sin se zatrčao i posliznuo i jako lupio glavom o parket...

plakao je, ali nije bilo nikakvih simptoma..

ja sam u velikoj brizi, jer je baš jako tresnuo..

jel može imati kakvih posljedica??

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Leni prvotno napisa
    ja sam jučer umrla od straha..
    moj sin se zatrčao i posliznuo i jako lupio glavom o parket...

plakao je, ali nije bilo nikakvih simptoma..

ja sam u velikoj brizi, jer je baš jako tresnuo..

jel može imati kakvih posljedica??
    Leni, misliš dugotrajnih ili? Gore ti je već napisano u kojim slučajevima treba reagirati i odvesti dijete doktoru. Ako nije bilo nikakvih simptoma osim plača, budi bez brige.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj cure da li vaše bebe padaju na glavu, moja malena zadnje dane zaredala pa svaki dan se prevali na potiljak ili se sklizne do puže na na glavu... oplače fino svaki put a i ja sa njom od muke... glupo mi trčat doktoru svaki put, znam da treba pratit one klasične simptome...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moji su se bome napadali, znali su biti gadni padovi. ja sam uvijek gledala ako odmah zaplace i ako se kasnije normalno ponasa onda nije nis. uglavnom, nismo ni jednom otisli doktoru, a bile su to pogoleme cvoruge i masnice. ja mislim da njihove glave to mogu podnesti kao dio odrastanja

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moja je zilijon puta tako pala. narocito podvecer kad je vec umorna i tesko odrzava ravnotezu. nema nikakvih posljedica. za sad

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma jooj koma stvarno ja je nemogu čuvat svaki sekund, danas je ponovno pala, i to u ogradici samo se prevalila na leđa i klepila glavom, ostala je ležat i gledat šta mi se desilo... stvarno nevjerojatno koliko puta klepne jadnu malu glavicu, danas je pojela i komad spužve i naravno ja sam prepadnuta oće sve bit ok.. ko zna kakve su to kineske igračke.. plus zabilo joj se nešto crno u zubno meso i neće da iziđe.. ja neznam jeli ja stvarno imam tako živahno dijete ili su svi takvi...

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moja stvarno ne spada u zivahnu djecu pa je danas opet uspjela glavom klepnuti onih netapiciranih 5cm na zaglavlju kreveta dok se pentrala po jastucima. to jednostavno tak ide...i kak je vecina gore rekla, tak dugo dok se uobicajneo ponasaju nema razloga za brigu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •