Drage moje...
Moja L... nikada nije htijela ostati u igraonici...bez mene...i ovo je prvi put da je pristala da ostane malo bez mene...
Ja sam svojoj mladosti radila u 3 igraonice i znam kako se mora ponašati i koje su bile moje odgovornosti...znam da se događaju pogreške, ali ova pogreška jednostavno je neoprostiva...i ne smije se dogoditi...
:shock:
Neznam da li je ta teta dobila otkaz ili što...makar smatram da bi je trebalo maknut sa tog radnog mijesta...
radi se o igraonici u Turbo Limachu na Žitnjaku...
Znači...ima teta koja treba čuvati i baviti se s djecom...zagrađeni prostor sa zidom...i vrata sa ključem...
Kako je L...izašla...pretpostavljam da joj je izašla kad je drugo dijete odlazilo...
tetino objasnjenje je bilo da je moje dijete preskočilo ogradu...(L...curica od 3 godine, 12kg mršavica mala da preskoči takvu ogradu, pa što meni piše budala na čelu?)
I ta ne ljudskost sa strane žena koj radi tamo...da mi nitko nije pomogao potražiti kčer...da su barem na razglas rekli da se izgubilo dijete...možda bi onda netko primjestio malo dijete boso da hoda okolo...pa podmičivanje Haribo bombonima...ma gdje je otišao taj svijet????