Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 50 of 52

Thread: Kako provodite nedjelje?

Default Kako provodite nedjelje?

Vezano za taj novi zakon o zabrani rada nedjeljom da bi se taj dan proveo s obitelji, baš me zanima jel to tako.

Znači, kako vi provodite nedjelje?

Nama i je većinom vikend za obitelj jer smo svi slobodni pa volimo zajedničko buđenje, doručkovanje, pripreme za ručak, igranje ... Često odemo kod neke rodbine i prijatelja, a ako je lijepo vrijeme na nekakve izletiće.

Znali smo ići u kupovinu ako treba. Tako smo prošle nedjelje, bilo je ružno vrijeme pa nije bilo za nikakav izlet, otišli do Trsta po nešto špeže. Pola Istre je bilo tamo :shock: Brdo ljudi je išlo tamo u kino pa usput nešto kupiti. Kod nas živa pustoš.

Onda, jel vam zakon pomogao ili odmogao?

Osoblje foruma krumpiric's Avatar

ni jedno ni drugo, jer nisam kupovala nedjeljom
    i mi jako volimo budjenje, crtić, doručak, kavicu, šetnju, izlet, goste....

Default Re: Kako provodite nedjelje?

Quote Originally Posted by Pliska
    Nama i je većinom vikend za obitelj jer smo svi slobodni pa volimo zajedničko buđenje, doručkovanje, pripreme za ručak, igranje ... Često odemo kod neke rodbine i prijatelja, a ako je lijepo vrijeme na nekakve izletiće.
    ovako i mi.

zakon nam nije ni pomogao ni odmogao; nikada nismo išli u šoping nedjeljom, nikakvi šoping centri i sl., eventualno odem na plac.

piplica's Avatar

Volimo nedjeljom ujutro biti dugo u pidžamama, složiti pravi švedski stol za doručak i polaaako meziti, pijuckati kavu/čaj i čavrljati (i listati dnevni tisak ).

Dnevni program nam ovisi o vremenskim uvjetima, ali najdraži su nam izleti sa društvom u koje uklopimo ručak u nekom seoskom domaćinstvu, a ako je loše vrijeme onda kino i kućna druženja sa prijateljima.
    Rado nedjeljom posjetimo bake, koje nekada po cijeli tjedan ne vidimo.

Iako si ja ponekad nakon stresnog tjedna poželim cijeeelu nedjelju u pidžami, sa ovako malim klincima je to ipak najgora opcija, do navečer bi se svi isposvađali....

lucij@'s Avatar

Kod nas također novi zakon nije donio nikakve promjene, nedjelje uvijek provodimo zajedno, u zabavi, uživanciji, nikada u kupovini.
    Ujutro idemo u crkvu, zatim kava kod nekog od prijatelja ili kod nas, ručak kod moje mame, a popodne izlet, šetnja, druženje s prijateljima. Meni su nedjelje jako sretne.

@n@'s Avatar

Misa, zajednički ručak, popodne u prirodi ili obiteljsko-prijateljskim posjetama. Ponekad smo znali i shoppinge obavljati nedjeljom, što mi se čini sasvim opravdanim obzirom na tempo života. Sad smo shoppinge morali ugurati u petak popodne ili subotu (koja me izluđuje, jer subotom npr. cijeli svijet mora posjetiti Muller). :/

sorciere's Avatar

prije sam se subotu ujutro odmorila od tjedna, popodne smo se kikica i ja družile. ona je navečer išla van, ja se opustila.

nedjeljom sam otišla u kupovinu (u miru, s popisom), sredila veš i nešto pripremila za kuhanje, sredila sebe - i spavanje...

sad se u subotu ujutro dižem histerična od toga što znam da po špeceraj moram u zoo, da ću čekati parking, da ću se sudarati s hrpom ljudi koji kupuju ko da je rat... i obično ne kupim sve što trebam, jer bježim glavom bez obzira... i dođem doma izbezumljena, nesposobna za bilo što.

nedjeljom se oporavljam od subote. nastojim uhvatiti ritam, a kikicu skoro ni ne vidim - jer ona uči za sljedeći tjedan

danas je četvrti dan ovaj tjedan - u kojem sam radila od 9-19... i zakrenula bi vratom onom tko je donio taj famozni zakon

amyx's Avatar

Apsolutno isto kao i do sada. Radno. I do sada sam radila tri nedjelje u mjesecu, radim ih i dalje tako da mi je taj zakon totalno nebitan

Ora's Avatar

Ujutro se nakon buđenja mazimo, papamo... N malo pogleda crtić, odemo zajedno na misu... ručamo s obitelji...

Odemo u šetnju... uglavnom se družimo i uživamo zajedno.

Zakon nam nije ništa promijenio... jer ionako ne kupujemo nedjeljom.

pomikaki's Avatar

meni isto kao i do sad, odemo u šetnju, nađem se s društvom pa puštamo malu da se socijalizira dok mi kao pijemo kavu. Nije mi nikad bilo pod obavezno kupovanje nedjeljom, ako sam imala što kupiti gledala sam i inače da to obavim u subotu jer nikad ne znam što radi a što ne radi nedjeljom.

magriz's Avatar

tugujem doma jer ne mogu provoditi nedjelje na obožavani nači - navlačenje djeteta po svim šoping centrima u zg

icyoh's Avatar

Quote Originally Posted by magriz
    tugujem doma jer ne mogu provoditi nedjelje na obožavani nači - navlačenje djeteta po svim šoping centrima u zg
    ova je dobra

Ujutro se rano ustanem da u miru popijem kavu. Kad se vojska probudi imamo doručak, stavimo kuhat juhu i idemo na misu.
    Poslije dovršimo ručak, papamo i u obilazak .
    Nekada kod prijatelja, nekad kod baka, a nekad van na zrak.

Ja idem u crkvu moliti Boga da se opet otvore trgovine.
    Vidim da su se pametno dosjetili poslodavci - zabranjeno je da trgovine budu otvorene, ali ne i da ljudi rade pa sad žene ne rade na kasi nego nedjeljom čiste trgovine, slažu robu.
    Sama ideja da je netko zabranom rada trgovina riješio probleme neplaćanja radnika za rad nedjeljom - apsurd nad apsurdima - kao da će problem nasilja u braku riješiti zabranom sklapanja brakova ili zloslavljanja djece zabranom rađanja djece. Nije mi potrebno da nedjeljom rade trgovine, čitavu smo mladost tako proveli, i u pravilu nisam kupovala nedjeljom, ali ova alternativa - ili u trgovinu ili u crkvu i to da će se time nešto riješiti..uh. Onaj tko je htio mogao je i jedno i drugo, ja sam ipak za ovo treće - ljenčarenje, šetnjice, posjete, jednostavno odmor bez obveza.

Zdenka2's Avatar

Quote Originally Posted by Ora
    Ujutro se nakon buđenja mazimo, papamo... N malo pogleda crtić, odemo zajedno na misu... ručamo s obitelji...

Odemo u šetnju... uglavnom se družimo i uživamo zajedno.

Zakon nam nije ništa promijenio... jer ionako ne kupujemo nedjeljom.
    Ovako. Odemo i u kino, na izlet i slično. Nikad nismo vukli djecu po šoping centrima, a već dosta dugo ni mi ne idemo, jer naručujemo spizu preko interneta. (Ni to nismo radili nedjeljom).

Misa. Obično smo cijeli dan doma. Pogledamo neki filmić. Ja glancam po stanu da nas novi radni dan dočeka dezinficiran i mirisan jer u radnom tjednu nema uopće za to vremena. Peglanje, slaganje, pregledavanje planova... Nekad odemo van, ali to me ne veseli ako mi nije sve spremno za ponedjeljak.
    I fali mi kupovanje nedjeljom poslije mise u obližnjoj Billi. Baš mi totalno fali jer nam je to bila rutina. Kad mi je uvijek baš u to vrijeme uključen kliker za planiranje što će se jesti sljedeći tjedan. Sad o tome moram razmišljati u ponedjeljak ujutro kad mi se žuri i kad već sve mora biti donekle na svom mjestu.

Osoblje foruma Kaae's Avatar

Jos od sinoc razmisljam o potpisivanju, ali.. muci me sto nemam dijete.

Kod nas neradna nedjelja nije nista novo. Pa se cudim pitanju kako provodite vrijeme neradnim nedjeljama. A kako ih provodimo.....jutarnje ljencarenje u pidzamama, pijuckanje kava i cajeva po dva sata, igra, kasni dorucak, nesto sitno pripremimo za rucak ili kupimo/narucimo nesto gotovo, poslije toga uglavnom odemo negdje s djecom, van na izlet, klizanje, ako je lose vrijeme neka posjeta ili igraonica, itd. (ovisi o vremenu, godisnjem dobu i zeljama...ljeti i u proljece se uglavnom odmah ujutro poslije dorucka pokupimo van)

Barbi's Avatar

Nedjelja... isto kao i prije. Spavamo duže, gledamo Doru Explorer ili u boljem slučaju klinci gledaju a mi još malo spavamo . Pijemo kavu u pidžamama, doručkujemo obilnije nego inače. Ako je lijepo vrijeme odemo negdje van, ako ne razvlačimo se po stanu, kuhamo ručak, jedemo, popodne se družimo s frendovima. Nedjeljama su često i neki rođendani, Patrik zna imati trening ili utakmicu .... Uvijek je jako kratka ta nedjelja zapravo.

babyboys's Avatar

šoping centre mrzim i preko tjedna, a kamoli nedjeljom.
    obično ujutro doručkujemo, odemo na misu(ili samo njih trojica, ja ostanem malo pospremit), kad se vrate, ako jeb lijepo odemo malo van, pa ručak i spavanac za J, a popodne odemo u neke godte ili oni dolaze k nama...

ništa mi ovi naši do bola apsurdni zakoni ne mijenjaju u životu , pa tako ni ovaj

icyoh's Avatar

Quote Originally Posted by Kaae
    eto Ti poticaja za bebača

Dijana's Avatar

Meni je samo apsurdno da ne mislite da bi i trgovci voljeli, odnosno vole tako lijepo provoditi nedjelje kao i vi. Pogotovo što vas većina nije ni išla šoping nedjeljom.

pomikaki's Avatar

Quote Originally Posted by Dijana
    Meni je samo apsurdno da ne mislite da bi i trgovci voljeli, odnosno vole tako lijepo provoditi nedjelje kao i vi. Pogotovo što vas većina nije ni išla šoping nedjeljom.
    Evo ja mislim, zato se nisam ni javljala na onu vašu raspravu.
    Ne znam koliko ovo išta rješava. Ali ja bih otvorila temu o tome samo za trgovce.
    A meni je pitanje časti da mogu jedan dan bez šopinga bez da kukam. Tako da je to jednostavno tema koje se ne dotičem.

Peterlin's Avatar

Jedva čekam proljeće da vikend opet krenemo provoditi na gruntu.

cvijeta73's Avatar

Quote Originally Posted by pomikaki
    jedan dan bez šopinga bez da kukam.
    bolje bez šopinga nego bez foruma

X

sladjanaf's Avatar

kao i uvijek zimi: ustajanje, crtići, doručak, crtići, gledanje skijanja na tv-u, ručak kod muževih roditelja, šetnja ili ako su vremenske neprilike igraonica.

proljeće, ljeto, jesen: vikendica, bregi, priroda, nesputanost, vlastita ljuljačka, tobogan, košarkaško igralište, jabuke, šljive, breskve...

vrijeme u kojem bi mi djeca bila u igraonici, mm i ja bi proveli na kavi ili u šopingu u CC1 (špar, muller, odjeća).

super je da i trgovci mogu provoditi kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji nedjeljom, no:

1. to ipak ne mogu svi

2. sigurno postoje i oni koji bi za primjerenu plaću radili nedjeljom npr. studenti, kojima obitelj s kojom bi trebali provoditi nedjelju, ne živi u zagrebu. i oni kojima treba novac.

KATALENIĆ's Avatar

Kao i večina, duže smo u krevetu, Sara ode u crkvu (preko puta nam je da ide sama), odemo na kavu sa kumovima ili frendovima, ručamo, i onda odemo negdje i tako. Nikad nismo išli nedjeljom u kupnju i drago mi je da je napokon došao taj zakon. Radila sam u Konzumu i znam kako je to kad nisi u nedjelju sa obitelji, bar taj dan u tjednu. Nadam se samo da taj zakon neće ubrzo ukinuti.

anchie76's Avatar

Jaaaako puno ljudi ima koji i sad s ovim zakonom moraju raditi nedjeljom (nisu trgovci naravno). Mudro Sladjanaf zbori

Zakon, ne zakon.. provodimo nedjelje isto kao i prije. Shopping centri nisu bili nasa odredista

ina33's Avatar

Uglavnom po izletima, shopping uvijek bude kratko, s popisom, ne bismo dugo otajali po centrima(općenito, rađe se nalazim s prijateljima vani, ako je lijepo vrijeme tj. ako baš sjekire ne padaju), ali mislim da će i na nas utjecat Zakon u smislu da će nam otežat kupovinu jer se isto znalo zalomit tjedana da se radi do 18-19 h, a u subotu bih uvijek uzeli predah. Mislim da ćemo ubacit shopping (namirnice) jedan dan ujutro u 7.30, prije poslova, u tjednu, jer me izluđuje to vrzmanje po gužvama. Nije mi drago da je ukinuto skroz, ali nisam pasionirana ni za ovo ni za ono - ali, ne volim provodit vrijeme u zatvorenome više nego nužno.

Dijana's Avatar

Quote Originally Posted by anchie76
    Jaaaako puno ljudi ima koji i sad s ovim zakonom moraju raditi nedjeljom (nisu trgovci naravno). Mudro Sladjanaf zbori
    Meni ovaj argument da još uvijek ima ljudi koji moraju raditi nedjeljom, pa zašto bi trgovci bili izuzeti iz toga, nikako nije jasan.
    Da spašavate ljude iz broda koji tone, a ne možete ih spasiti sve, biste li ih spasili barem koliko možete? Ili ne biste nijednog jer ne možete sve?

sladjanaf's Avatar

a šta ti nije jasno? postoje trgovci koji moraju raditi unatoč ovom zakonu. dakle, zakon nije dobar.

kakav brod, kakvo spašavanje... nećemo baš toliko dramatizirati.

Evo sad imam gotov plan za ovu nedjelju. Misa - dječji rođendan - ručak kod rodbine. Ovaj dječji rođendan ću provesti tri sata sjedeći u nekoj birtiji u Kaptol Centru jer ništa ne će drugo raditi. Cijeli dan ću šalabajzat i izvršavati društvene obveze, vratit ću se umorna i dočekat će me doma hrpa posla. Moram priznati da bi mi bilo lakše da radi Merkator u Kaptol Centru za vrijeme tog rođendana i CC1 na putu do rođakinje da im nešto usput kupim.
    A opet, ako nekima koristi neradna nedjelja, onda ju podržavam.

Deaedi's Avatar

Prije smo isli u shopping nedjeljom, sada idem ponedjeljkom nakon posla.
    Nedjelja mi nije postala nista vise kvalitetna jer ne provedemo tih 2h u ducanu.
    I ne znam zasto se shopping sa djecom smatra tako negativnim. OK, dok je dijete jako malo, ali recimo, ako je H bila dobre volje, naspavana i odmorena, bas nam je bilo zabavno u ducanu zajedno birati stvari, objasnjavati za sta nam treba koja namirnica, zasto cemo nesto kupiti, a nesto ne.

Quote Originally Posted by icyoh
    Jos od sinoc razmisljam o potpisivanju, ali.. muci me sto nemam dijete. :mrgreen:
    eto Ti poticaja za bebača :mrgreen:
    Ma lako za poticaj, to nam bas i ne treba. Problem je vise u tehnikalijama... Druga polovica je udaljena samo 7883 kilometara ;)

Dijana's Avatar

sladjanaf, referirala sam se na post od anchie koji se razlikuje od ovog što ti sad pišeš.

Cookie's Avatar

Quote Originally Posted by Deaedi
    I ne znam zasto se shopping sa djecom smatra tako negativnim. OK, dok je dijete jako malo, ali recimo, ako je H bila dobre volje, naspavana i odmorena, bas nam je bilo zabavno u ducanu zajedno birati stvari, objasnjavati za sta nam treba koja namirnica, zasto cemo nesto kupiti, a nesto ne.
    Ovo potpisujem. Mi nekad znamo voditi dijete sa sobom - naravno, ako je dobro raspoložen i dok je dobro raspoložen - i njemu je to super, vozi se u onim kolicima u obliku autića, trubi, glupiramo se svi skupa, i lijepo nam je. Naravno da nećemo tako svaki dan ali ne vidim problem ako je jednom mjesečno. I kad je L. bio mala beba ja sam ga uvijek nosila u klokanici u sve shoppinge i ne vidim zašto bi to bilo stresnije ili lošije za njega od šetanja po ulici. Meni bi puno gore bilo da sam ga morala za to vrijeme ostaviti s nepoznatom osobom na koju nije navikao.

On topic, nedjelja mi je uvijek nekako bezvezni dan kad ne znam šta bi sa sobom. Kad je lijepo vrijeme znamo ići na nekakve izlete, ali sad to obično završi tako da smo svi cijeli dan u kući i do navečer se već grizemo međusobno. Uopće mi nije posebno drag dan ta nedjelja. Subota mi je puno draža jer onda kao imaš još cijeli vikend pred sobom, a u nedjelju već razmišljaš kako je sutra opet ponedjeljak

summer's Avatar

Quote Originally Posted by Cookie
    On topic, nedjelja mi je uvijek nekako bezvezni dan kad ne znam šta bi sa sobom. Kad je lijepo vrijeme znamo ići na nekakve izlete, ali sad to obično završi tako da smo svi cijeli dan u kući i do navečer se već grizemo međusobno. Uopće mi nije posebno drag dan ta nedjelja. Subota mi je puno draža jer onda kao imaš još cijeli vikend pred sobom, a u nedjelju već razmišljaš kako je sutra opet ponedjeljak
    X. Kaze moj kolega: nedilja je zas*ana ponediljkom

Na temu, obicno se malo duze razvlacimo doma, onda izidjemo negdje vani, u setnju, poslije toga bi obicno svratili u ducan po spizu, kasniji rucak, popodne opet vani (ako nije vec zima i mrcina), posjet prijateljima....
    Preferiram subotu.

anchie76's Avatar

sladjanaf, referirala sam se na post od anchie koji se razlikuje od ovog što ti sad pišeš.
    Ne, ne razlikuje se jer sam se ja referirala na Sladjanin post

meda's Avatar

MI smo prije znali otici u kupovinu nedeljom. po hranu obicno idu mm i dorian, to im je ritual svaki vikend. dorian obozava sjedit u onom auticu, mm mu kupi pecivo, zajedno pregledaju sve igracke i nakon toga ih vrate na policu, i sve 5.

ne provodimo obavezno cijelu nedelju zajedno, kako kad. al apsolutno nema veze s ducanima, nego s tim koliko mm ili ja imamo posla taj vikend

@n@'s Avatar

Mene samo zanima što bismo da nas netko naglo preseli u Italiju...
    trebaš u dućan? Eeee, ne more... ne radimo od 12-17
    benzinaaa? Eee, ne moreee... ne radimo od 13-16
    ...
    ...

magriz's Avatar

pa onda si valjda ulijetala u dućane 10min prije zatvaranja po 10dag podriguše

Jos od sinoc razmisljam o potpisivanju, ali.. muci me sto nemam dijete. :mrgreen:
    pa onda si valjda ulijetala u dućane 10min prije zatvaranja po 10dag podriguše :P
    Jesam! Dobro, ne podrigusu, ali sir.. mmm.

Zapravo, priznat cu.. javno: na staru godinu sam usla u Mercator u Importanne Galeriji u 14:57 (radili su do tri), ma vraga usla.. utrcala ko sprinter. Trebala sam 30 deka prsuta i par snita sira za nedajboze kakve goste. I teta mi narezala. I nije se ljutila! Onda smo svi mi, nas 40-ak, cekali u redu do 15:30, a neki i duze.

Odmah da opravdam obraz - radila sam. Nisam sjedila doma i cekala zatvaranje ducana. ;)

Osoblje foruma ivarica's Avatar

imamo topik o novom zakonu, nek ovaj bude o tome jel se sto mijenjalo u nasoj rutini

Dijana's Avatar

Quote Originally Posted by anchie76
    Ne, ne razlikuje se jer sam se ja referirala na Sladjanin post

Jasno da se razlikuje.

anchie76

Jaaaako puno ljudi ima koji i sad s ovim zakonom moraju raditi nedjeljom (nisu trgovci naravno).
    sladjanaf

a šta ti nije jasno? postoje trgovci koji moraju raditi unatoč ovom zakonu. dakle, zakon nije dobar.

Znači, zakon nije dobar jer ga se neki navodno ne pridržavaju. Pa ajmo vratiti onda onu još goru situaciju, gdje su dućani radili em svaku nedjelju (a radnike nisu ih mimoišli ni poslovi u skladištu i sl.), i gdje nisu bili plaćeni za taj rad.
    Ili, ajmo ih platiti za taj rad nedjeljom, iako oni možda više cijene slobodnu nedjelju nego te novce, barem se tako dosada izjasnila do ti jedna cura ovdje koja je radila ili radi u trgovini.

Ili, zašto bi trgovci imali neradnu nedjelju kad rade i bolnice itd?
    A zašto bi itko uopće imao neradnu nedjelju, pitam se?

Jer iako ne idemo u šoping nedjeljom, jer se boguhvala posvećujemo svojim obiteljima na taj dan, protežemo se u pidžamama do neka doba, neka dućani ipak budu otvoreni nedjeljom. Onako, tek tako, ionako u njima rade roboti, a ne ljudi.

sladjanaf's Avatar

Znači, zakon nije dobar jer ga se neki navodno ne pridržavaju. Pa ajmo vratiti onda onu još goru situaciju, gdje su dućani radili em svaku nedjelju (a radnike nisu ih mimoišli ni poslovi u skladištu i sl.), i gdje nisu bili plaćeni za taj rad.
    Ili, ajmo ih platiti za taj rad nedjeljom, iako oni možda više cijene slobodnu nedjelju nego te novce, barem se tako dosada izjasnila do ti jedna cura ovdje koja je radila ili radi u trgovini.

Ili, zašto bi trgovci imali neradnu nedjelju kad rade i bolnice itd?
    A zašto bi itko uopće imao neradnu nedjelju, pitam se?

Jer iako ne idemo u šoping nedjeljom, jer se boguhvala posvećujemo svojim obiteljima na taj dan, protežemo se u pidžamama do neka doba, neka dućani ipak budu otvoreni nedjeljom. Onako, tek tako, ionako u njima rade roboti, a ne ljudi.
    ajde, ajde...
    postoji zakon kojega se vlasnici trgovina ne pridržavaju. nema tu ništa "navodno".
    i neke trgovine su otvorene nedjeljom, znači ti ljudi nemaju slobodan dan usprkos novom zakonu. eto, njih mimoišao. ma, kako je to moguće? a tako dobar zakon. jer su se barem dvije žene na ovom forumu izjasnile da im je super neradna nedjelja (jer je kakti ovaj forum reprezentativni uzorak zadovoljstva trgovaca novim zakonom )
    ja sam nekim nedjeljama išla u dućane, kako sam već i navela. i fale mi ponekad. ali, eto, ja valjda nisam empatična, štali, prema trgovcima. neću više ići u pekaru jer zbog mene pekari rade cijelu noć. a ni u kvartovski market jer ova teta koja u njemu radi počinje u 7 a putuje iz rakovog potoka. pa da se žena zbog mene ne budi u 5.

sladjanaf's Avatar

Quote Originally Posted by @n@
    Mene samo zanima što bismo da nas netko naglo preseli u Italiju...
    trebaš u dućan? Eeee, ne more... ne radimo od 12-17
    benzinaaa? Eee, ne moreee... ne radimo od 13-16
    ...
    ...
    a zamisli da nas netko preseli u ameriku. trebaš u dućan u 11 navečer? može. oš benzina u 4 ujutro? može.
    jadni, jadni amerikanci.

uporna's Avatar

Quote Originally Posted by ivarica
    imamo topik o novom zakonu, nek ovaj bude o tome jel se sto mijenjalo u nasoj rutini
    A baš sam se pitala kad će netko reagirati na gospođe koje prenose prepucavanja sa topika o novom zakonu.

Moja nedjelja je dan koji provedem sa MM ako ne radi (radi u zdravstvu), duže spavanje, kavica, doručak, kavica eventulano sa prijateljima negdje u kvartu, ručak ili odlazak kod mojih na ručak, a popodne ili nam netko dođe ili smo pred TV.

Deaedi, ovo što ti navodiš nije uopće negativno.
    Negativnosti se odnose na roditelje koji ne kupuju već samo ubijaju vrijeme ispijanjem kavica dok se djeca igraju u igraonici ili trčkaraju oko njih, umjesto da kreativnije provedu vrijeme sa djecom bilo na izletu ili kod kuće.

Osoblje foruma mikka's Avatar

meni se nis nije promijenilo. budenje, natezanje s klincima, obavljanje stvari jednom rukom. poslije na plac, setnja, rucak kod staraca, disko groznica i karaoke za klince u kinu mosor , doma, klinci na spavanje a ja mali odmor od njih i spremanje, a onda i ja na spavanje.

mozda bi mogli zabraniti promet nedjeljom da ljudi vise ne rade prometne prekrsaje.

kinder's Avatar

Meni je normalno da radim vikendom i blagdanom, nikada mi nedjelje nisu bile svete. Postoji jako puno zanimanja kojima je normalno da rade nedjeljom osim trgovaca .Znam jako puno trgovaca kojima ne odgovara što ne rade nedjeljom, jer su im nedjelje bile bolje plaćene . Iskreno,ja sam za rad nedjeljom do 13 h ali neka ljudima adekvatno plate!

Page 1 of 2 12 LastLast