ja na razgovorima za dadilju uopce nisam pitala zene pitanja tipa sto bi napravili kad bi vas dijete udarilo jer mi je to glupo i mislim da na svako takvo i slicno pitanje ce odgovorit pozeljnim odgovorom. i mene brinu dadilje jer moram zaposlit jednu i ne mogu se odlucit. za snimanje nisam, al mislim da svatko moze procijeniti ako boravi par dana s dadiljom i djetetom doma.jesu mozda isfejkane i glupo je jer pretpostavljaju da ih promatras, al vidis neke stvari..
snimanje u vrticima - halo?? neki(vecina)vrtica snima aktivnosti u grupama i nitko te ne pita dal pristajes ili ne, a niti roditelje. ima svakakvih teta, al apsolutno nisam za kamere jer je to stresno. ne znam, al sumnjam da netko pregledava snimke u bankama i sl. osim u slucaju hitnosti, a da te netko vrti kak radis s djecom u toku dana - no way, pa poludila bi misleci stalno kaj si rekla, kak ce se to protumacit i sl. draga sundrops, meni je koma i to kaj na pripremi za pripravnicki gledas snimku lose i dobro odradenog sata. ja ne bi voljela bit primjer ni jednog ni drugog pa da me generacije gledaju i komentiraju svaki moj pokret. uzas!