-
Osoblje foruma
promatranje mijenja ponasanje, to se zna tisucama godina (zasto ona: bog sve vidi...
)
koliko vas se ponasa jednako u promatranom okruzenju i koliko vam je to tadasnje vase ponasanje ok, koliko ste to vi, koliko ste prirodne i jesu li vase reakcije vase?
ja se sjecam, kad sam ivara upisivala u vrtic, da sam dobila papir za pripremu prije ljeta, nekoliko stranica toga, i na pocetku je pisalo: znamo da ste tjeskobni, da se bojite, vi ste se nama odlucili dati na cuvanje nesto sto je vama najvrednije blago....
to da je netko takvo nesto napisao, da prepoznaje i postuje moje strahove, meni je bilo dovoljno da se prepustim
da je postojala mogucnost online pracenja, vjerojatno bi pratila neko vrijeme, ali bi prestala (anledo, sto bi na to da ides na stranice vrtica svako malo u danu rekli tvoji tadasnji poslodavci, ima ih koji kameru postave usmjerenu na svako racunalo!!!). a tete i njihova spontanost i njihov odnos prema djeci ne bi sigurno bio onako prirodni i normalni kao sto su bili (pod normalno racunam i poneku nervozu)
aali, u situaciji kad bi trebala malo dijete koje ne zna govoriti ostaviti na cuvanje 1:1 nekoj nepoznatoj osobi, stvarno ne znam kako bi postupila, bi li angazirala medvjeda staklenog oka jer bi mi bio veci strah od zlostavljanja i zanemarivanja, nego od umjetnog ponasanja tete cuvalice, stvarno ne znam, pa je ovo moje samo puko teoretiziranje
u ovoj situaciji, kad nema dovoljno jaslica i kad bake vecinom rade, a i s pravom odbijaju biti bake cuvalice, mislim da je jako zakazalo i mobms i mzos jer su prekinuli vec pokrenut program edukacije dadilja i danas zene nemaju na osnovu cega izabrati osobu koja ce cuvati njihovo dijete, nego na osnovu toga koliko je mogu platiti i tek ponekog Klika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma