Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
btw, radila sam u tvrtki gdje smo snimani svih 8 sati rada, kamere su bile atrakcija punih 3 dana dok se nismo priviknuli, a kasnije su nam izvrsno dosle kao povratna informacija i o poslu, i o proaktivnosti, i o ponasanaju i o medjuljudskim odnosima
a od ovog mi se povraća, doslovno. kakva povratna informacija, tko je te snimke analizirao - dva nadobudna, tek diplomirana psihologa koja su temeljem nekakvih snimki prosuđivala moj karakter i međuljudske odnose - totalna katastrofa.
U slučaju mog bivšeg (s debelim razlogom bivšeg) poslodavca, čak niti to.
Snimke je (nad)gledao vlasnik, privatnik, čovjek sa dovršenom osnovnom školom, viškom vremena i totalnim manjkom zdravog razuma.

No, teoretizirati da li jesam (ili nisam) za tajno (ili ne) snimanje tete čuvalice... hmmmmm....
Da sam u položaju u kojem sam prisiljena ostaviti svoje tako malo dijete nepoznatoj osobi :/ pa vjerojatno bih do-o-o-o-obro morala odvagnuti sve argumente za i protiv. Tako malo dijete se ne može požaliti.
Jezivo je kada čuješ ovo o čemu priča puntica, s druge strane da radim kao teta čuvalica vjerojatno bi mi srce puklo da negdje uočim kameru kako me (tajno) snima.
Da li agencije za tete čuvalice imaju kakve kriterije (pretpostavljam da imaju) prilikom angažiranja? Mislim da bih radije uzela tetu preko agencije nego preko oglasa. Vjerujem da bih bila mirnija.