Citiraj superx prvotno napisa
Mene samo zanima kakve vi to poslove radite kad bi imale na poslu vremena, jer predpostavljam da ona koristite usluge vrtića ili čuvalice, da imate vremena gledate i proučavati i analizirati nečiji rad pogotova teta sa završenom akademijom za vrijeme radnog vremena.
Činjenica je takva da situacija u našim vrtićima nije bajna kao npr. u Belgiji i da teta npr premotava jednog klinca u kupaonici a 25 djece može raditi neku glupost... i što onda netko će vidjeti to i reći di je bila teta, kao i kad je bio slučaj da je jedna beba izgrizla po ruci drugu.... i roditelji tužili vrtić, ma nemoj.
Ako nemaš povjerenja u niti jednu čuvalicu toliko da je moraš potajno snimati ne znam, ali mislim da teta čuvalica nemora biti potencijalni zlostavljač i kao što je netko napisao mora te fakat strefiti luda nesreća da naletiš na neku bolesnicu...
Ne bih željela nikoga uvrijediti ali mislim da neki ovdje imaju totalno pogrešan stav o tome kao se radi u vrtiću, jer možda imaju ružna sječanja iz tamo nekih "davnih" sistema...
ja recimo nebi analizirala svaki pokret i svaku tetinu reakciju, već bih snimala čisto da vidim dal mi se s djetetom dobro posutpa, što naravno ne znači da se moj mali princ ili princeza moraju tretirati ko kapljica na zrnu graška
naravno da tete u vrtiću imaju posla sa hrpom dječice i da nemogu biti nasmješene i super volje 24 sata na dan, ali isto tako bih željela znati ako teta npr. tuče djecu
kao što rekoh definitivno sam protiv tajnog snimanja, ali snimanje uz najavu je po meni ok