superx prvotno napisa
Mene samo zanima kakve vi to poslove radite kad bi imale na poslu vremena, jer predpostavljam da ona koristite usluge vrtića ili čuvalice, da imate vremena gledate i proučavati i analizirati nečiji rad pogotova teta sa završenom akademijom za vrijeme radnog vremena.
Činjenica je takva da situacija u našim vrtićima nije bajna kao npr. u Belgiji i da teta npr premotava jednog klinca u kupaonici a 25 djece može raditi neku glupost... i što onda netko će vidjeti to i reći di je bila teta, kao i kad je bio slučaj da je jedna beba izgrizla po ruci drugu.... i roditelji tužili vrtić, ma nemoj.
Ako nemaš povjerenja u niti jednu čuvalicu toliko da je moraš potajno snimati ne znam, ali mislim da teta čuvalica nemora biti potencijalni zlostavljač i kao što je netko napisao mora te fakat strefiti luda nesreća da naletiš na neku bolesnicu...
Ne bih željela nikoga uvrijediti ali mislim da neki ovdje imaju totalno pogrešan stav o tome kao se radi u vrtiću, jer možda imaju ružna sječanja iz tamo nekih "davnih" sistema...