Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Vrtići u Varaždinu i okolo- mišljenja, preporuke, kritike...

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Vrtići u Varaždinu i okolo- mišljenja, preporuke, kritike...

Ne znam ima li već negdje ova tema otvorena, ako ima, uputite me

Uglavnom, mislim da bi bilo dobro na jedenom mjestu objediniti podatke, korisne informacije o vrtićima na području našeg grada i okolice...
    Ja planiram ove godine svog dvogodišnjaka upisati u jedan. Najvjerojatnije u gradski, jer mi je cijena ipak puno prihvatljivija.. Koji, još ne znam. Razmišljam o Gortanovoj ili Dravskoj..
    Kakve su cijene, razlikuju li se programi u vrtićima, prehrana...? Jesu li tete u nekom posebno dobre?

Kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno vrtić

i mene to zanima,posebno za Gortanovu

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Za gradske vrtiće su već oko Božića postojale liste čekanja. Ako mislite djecu upisati ovu jesen u vrtić, a niste podnijeli molbu za upis, požurite. Molbe se podnose u Dravskoj za sve gradske vrtiće.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno vrtić Gortanova

a ostali uvjeti,program iskustva,kakve su tete,ako neko zna....

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam iz kojeg razloga, ali ovdje nećeš , čini se, dobiti informacije koje tražiš. ..Najbolja je ipak usmena predaja, ja sam ispitivala koga god sam znala da mu dijete ide u vrtić! I naravno, svašta čula..Jedni totalno hvale, drugi totalno kude - isti vrtić!
    Vrijeme ide, pa sam dijete stavila na listu za dva gradska vrtića, a odabrala sam ih prema blizini![/url]

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam na osnovu više tuđih iskustava i mišljenja poznanica koje su odgajateljice, odlučila da uopće ne razmatram privatne vrtiće. Kozarčeva mi je zapravo jedina opcija, jer oni imaju smjensku grupu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kaj se nije o tom vrtiću u Kozarčevoj grdo pisalo u Regionalnom? Koliko se sjećam, da je jako puno djece u premalom prostoru i premalo wc-a, ili su wc-i bili neuredni, tak nekaj...

Ja sam isto čula svašta za privatne vrtiće, nekome je dobro, neki imaju loša iskustva.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Da, premalo WC-a, mislim da su se preklapale 2 grupe i koristile isti sanitarni čvor, tako nekako. Iduće godine, tj. sad u jesen u Kozarčevoj se neće otvarati nove skupine djece, a dio će otići u školu, tako da se ukupni broj djece treba smanjiti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja i moje kolegice imamo/ imale smo djecu u privatnim vrtićima i sve od reda smo zadovoljne njima i tetama.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno vrtić

neznam u kozarčevu je nebi dala jer su me zgrozili članci u novinama...sad planiram i ciljam na ovaj u Gortanovoj jer sam čula da su tam dobre tete a kak je ovak neznam puno...kad niko neće pisat a i blizu nam je.Zabrinjavaju me samo bolesti koje bude kupila jedno vrijeme kak svi pričaju.Alternativa bi mi bila kod sestri Uršulinki al tam je puno kolko sam čula.Daj,pa kaj stvarno niko nezna nist o Gortanovoj???

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uglavnom sam čula ok komentare za Gortanovu...
    No, požuri, upisi kreću navodno u svibnju, a liste čekanja već postoje! Da ti ne bi ispalo da zakasniš zbog tolikog premišljanja!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Podižem temu jer smo u potrazi za jaslicama u Varaždinu, imate li kakvih iskustava ili saznanja? Zahvaljujem!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne znam za ostale, ali zaobilazi gortanovu u širokom luku. ja sam prošlu jesen ispisala dijete nakon 2 dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •