Sastojci:

-250 g mascarpone-a
-2dcl kokosovog mlijeka
- sok polovice limuna
-160 g šećera
- 6 litchi u konzervi (egzoticno voce kojeg ima kupiti u marketima u italiji, ali u nedostatku istog, ja koristim kompot od bresaka ili jagoda i dođe super. Moze i kokosovo brasno umjesto za kokos freakove ko ja, otprilike 10 jusnih zlica)
-4 bjeljanjka

u posudi najprije izraditi mascarpone sa malo kokosovog mlijeka, da se dobije fina kremica, dodati limunov sok i šećer, mijesati i dodavati ostatak kokosovog mlijeka. Dodati voce narezano na sitno i dobro umijesati u kremu. Dodati snijeg od bjeljanjaka.
Podjeliti na 4-6 porcija, salice ili kalupice najprije obloziti sa transparentnom folijom, poravnati mousse i staviti hladiti u frizider 12-24 sati. Posluziti sa tucenim slatkim vrhnjem (po zelji) ili otopljenom cokoladom.