-
krivi rast trajnih jedinica u sedmogodisnjaka
Gornje jedinice sinu rastu prema unutra, znaci ispod donjih umjesto da ih poklope kad zagrize
Stomatolog je rekao da grize stapic od sladoleda nebi li ih ispravio jer bi inace vrlo brzo trebao nositi aparatic
ima li tko isti problem i mozda neko drugo rjesenje?
-
Dobro ti je rekao. To je na zalost jedini nacin ispravljanja (prije aparatica).
-
uf, znaci krecemo u borbu
-
imamo isti problem, nažalost nikakav prijedlog rješenja. Nama zubar nije niti rekao za ovu foru sa štapićem (koliko često grickati štapić, u kojem trajanju?), samo je rekao da dođemo za 6 mjeseci na kontrolu i da će nam onda dati uputnicu za ortodonta...
-
nije ni nama reko koliko, al evo trudit cu se bar dva put dnevno da mu dam stapic, uz to mi je palo na pamet da jezikom gura u zube, mozda bude i to od koristi, pa kad god mi padne na pamet kazem mu da gura
-
probat ćemo i mi tako....i pratiti temu ortodonta
-
Moj problem kao djeteta je bio obrnuti.
Dugo (do škole) sam sisala palac (vrlo učestalo) i trajne jedinice su mi stršale kao zecu.
Dobro, ne baš tako grozno, ali vidjelo se.
Zubar me isprepadao, kad već starci nisu uspjeli, i ja sam konačno odustala od tog palca.
A za zube je rekao da, pošto mi još nisu narasli očnjaci, postoji mogućnost da se sami vrate di im je mjesto.
I stvarno su se vratili.
Ovo je bilo davno, i nije ista stvar u pitanju, ali da vas malo utješim.
-
Hvala gita, odma mi je malo lakse, jer cjenim misljenje "stare" skole vise nego danasnju
-
Mom najstarijem sinu su štapići od sladoleda ispravili gornju jedinicu koje je od udarca u ranom djetinjstvu završila uvučena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma