-
Antibiotik je dala odmah jer se vjerojatno boji komplikacija s obzirom da je bebe mala.
Inace, i ja sam na rubu zivaca. 7 dana i 6 noci visoke temperature...
Nocas, nakon sto je u 4 ujutro popila Lupocet (Ibruprofen joj uopce ne djeluje), temp je pala na do 37.5 cijeli dan. Vec sam se ponadala da ide na bolje, a ono, sad izmjerim, 39 :shock: .
Jutros je spavala do pola 1, sada je opet zaspala. Jako je iscrpljena i umorna.
Mislim, u petak smo po noci isli na hitnu, nalazi OK L 5.9 CRP 0.9.
U ponedjeljak kontrola kod pedijatra, veli viroza, mozda gripa, ali misli da nije...Pa u pm, koliko dugo ta temp moze trajati, pa vec je 2. bocica Lupoceta pri kraju. Da li joj tako visoka temp i antipiretici mogu osteti npr. jetru?
Kupamo, tusiramo, ali bas i ne pomaze...[/quote]
koliko je beba mala? koliko ja znam, (odnosno kako MM liječnik kaže), ni temperatura ni antipiretici u normalnim dozama ne mogu oštetiti jetru ni bubrege (samo jako velike doze, preko 150 mg po kg za dijete) Inače kao nus pojava (ali jako rijetka) može nastat upala na jetri, ali bi se to odmah vidjelo kao reakcija na lijek... Što se tiće mog iskustva sa starijom kćeri i opakom anginom ovo ljeto, nakon 2 bočice LUPOCETA svaka četiri sata, dobila je proljev koji je trajao par dana..valjda i zato jer nije ništa htjela jesti osim čokoladnog mlijeka...
bit će joj dobro sutra, vidjet ćeš
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma