Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: bradavice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno bradavice

Bruno je pun bradavica po rukama i nogama, danas smo bili kod pedijatrice i dala nam je uputnicu za pedijatrijsku dermatologiju. Dijagnoza: verruca vulgaris, pregled i krioterapija.

Pošto je petak, imam vikend da si smislim:
    gdje je najbolje ići? Šalata, Vinogradska, Klaićeva ili drugo?
    Zna li netko nešto i ima li iskustva? Ja sam sva u brizi, kako se toga bezbolno riješiti?

Probala sam naći temu u pretražniku, ali kad ukucam bradavice izbaci mi hrpu tema o proiblemima s dojenjem, a nisu te bradavice.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

imale smo i sestra i ja bradavice kada smo bile male,oko 3/6 godine nam je bilo..na rukama su se nalazile i tata je donio onog puza golaca iz vrta i namazao nam sa njegovom sluzi(tj.uzeo ga i istrljao nam po bradavicama)ruke i sve bradavice su nestale.ne sjecam se samo je li nam to samo jednom namazao ili par puta ali,nakon toga bradavica vise nije bilo..
    a puz golac je svakako benigniji od spaljivanja bradavica..imas ih puno nakon kise(ako te zanima ovaj nacin )

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a osim puža još sam čula i za varijantu mazanja sa onom tekućinom koja se pojavi kad otkineš nezrelu smokvu sa drveta.

A u ljekarnama postoje i tekućine za riješiti se bradavica skroz bezbolno

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Već sam ti napisala, ali sad sam provjerila kak se zove - Kolodij. Počnu se sušiti već nakon prvog mazanja.
    Daj, molim te opiši kak to izgleda?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pravilno, okruglo, tvrdo (nema unutra tekućine, gnoja i sl.), crveno ili boje kože. U nakupinama na nogama i rukama (ne dlanovi i stopala nego baš udovi).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mislim da je riječ o virusnim bradavicama, moja ih je mala imala krcate ruke. Probali smo sa smokvinim mlijekom ali nam nije pomoglo (imamo smokvu kraj kuće). Nego ih se riješila kada je išla na biorezonantnu terapiju za alergiju. Nakon trećeg tretmana su joj se ruke skroz očistile, nisam mogla vjerovati. Mislim da su se njoj pojavile jer joj je imunitet bio tada jako loš. U principu mi smo liječili jedno, a riješili smo oboje .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ne znam ti pomoći,ali i ja sam to imala ko klinka.Prestale su se pojavljivati tek u pubertetu.Išla sam u 3 navrata na spaljivanje.Peče,i kolko se sječam dolazi se svaki drugi dan.Rekli su mi da su to dječje bradavice,a ruke su mi bile pune.Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •