-
samo temperatura
Moje osmomjesečno dijete jučer je iznenada dobilo 39,2 temperaturu. Stavila sam čepić, ali nakon par sati je 38,5. Drgih simptoma nema. Pedica je rekla da ne trebamo dolazizi danas, nek pratimo i ne snižavamo ak nije 38,5.
Ne djeluje mi opće prehlađena, mislite da je od zubića.?
-
možda je rozeola, tj trodnevna groznica ili peta bolest). ukucaj u pretražnik imaš puno o tome. AKO je to ne brini, za dva dana beba će dobiti osip i nakon toga temperatura pada i bolest gotova. da mi je bar to netko rekao kad sam u panici trčala u klaićevu u subotu u 11 navečer
-
Slazem se da moze biti rozeola....al evo u ovih godinu dana, sin mi je u dva navrata ima takvu misterioznu temperaturu koja je trajala jedan dan....
-
-
noa je ove god.već drugi put tako imala samo temp.prvi put jedan dan,a drugi tri dana. nikakve druge simptome nije imala.
-
Tak je i moj mali negdje sa devet deset mjeseci dobio i to prvi pu temperaturu i to preko 39.
I naravno to je trajalo dva tri dana i bilo je od zuba.
Zato nemoj se previše zabrinjavati možda je zub
-
Kad je moj malac zakurio 38.9 i ja sam prvo pomislila da je od zubica ali pedica mi je rekla da je to previsoka temp i da od zuba bude max. 38.
Uglavnom, imao je trodnevnu virozu, doduse trajala je 5 dana.
I nista drugo uz temp. nije mu je curio nosic, niti je kasljao...nista. Tako je imao 2 puta i max temp mu je bila 40.2.
-
Da li odmah idete doktoru s djetetom ak vam dijete ima temperaturu, a nema nikakvih drugih simptoma bolesti? Moja curica ima danas 39,2 mjereno u huzi i nakon čepića joj se ponovno vraća. Sutra bum zvala doktoricu da veli da li trebamo dolaziti, ali me zanima vaša praksa. Strah me da u ambulanti ne pokupi neku bolest.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma