Bok!
Ja imam bebu staru 10 mjeseci,moram priznat da od kako se rodio pune ruke posla imam s njim jer je strašno zahtjevan.
Kad se rodio, čim je kući stigo imao je grčeve,to je trajalo do 4 mjeseca njegova života,zbog kojih nije spavao nikako drukčije nego na mojim prsima i samnom u krevetu,pokušavala sam da nije tako ali grčevi su bili prejaki pa je tako bilo jedino da se djete i ja naspavamo. E sad problem stoji da on kada su prestali grčevi i dalje nikako da se navikne na krevetič,sve metode sam probala i ništa ne uspjeva,dojila sam ga 9 mjeseci i sad ima mjesec dana da ga ne dojim,sam se ostavio cice. Uvijek sam ga uspavljivala sisom jer je to jedino palilo i sad kad nema sise metoda dugo traje i puna je procedura, i naravno i dalje nemogu izvest da spava u krevetiču,probala sam da kad zaspi na krevetu preselit ga u krevetič ali on se odma probudi ili jako kratko spava,jednostavno zna da je u krevetiču i to mu se nesviđa.
Imam još jedan problem a to je da od rođenja jako žestoko plače ,to je plač bez zraka od starta,nikad ga zato nisam smjela ostaviti samog.
Taj plač još uvijek koristi bezobzira što je stariji i ako nešto želi a ti mu to nedaš on se tako rasplače...ja stvarno neznam u svemu tome šta radim pogrešno i kako mu stat na kraj,nebi volila imat histerično i razmaženo djete a zbilja neznam kako taj problem riješit!
MOLILA BI NEKOG ZA POMOČ ŠTO PRIJE.......

Odgovori s citatom
--ona zasad nemaju zelje, ali imaju potrebe.