-
Mislim, baš sam se osjetila prevarenom, a koliko vidim niti jedan drugi prozivod nije "potpun" i opet je smisao svega potrošnja, potrošnja, potrošnja jer niti jedan od suplemenata nije potpun.
Hvala puno na linkovima , svakako ću proučiti sadržaj.
O tome da brijem samo na (zdravu) prehranu i da cijeli dan hodam po placu u potrazi za namirnicama koje će mi na prirodan način pružiti "sve što mi treba" nemam niti volje, niti vremena, niti se takva ideja uklapa u moj način života i svijetonadzora. Nisam nikad bila brijač na zdravu hranu niti sam brojala kalorije, a kile ionako teško skupljam i u normalnom stanju i u trudnoći.
Not that kind of person .... Jedem što jedem i jedem što mi se jede, nisam ljubitelj slatkog niti junk-food-a, a ne jede mi se niti više niti mi se jede išta posebno. Voće jedino jedem cijeli život kao maijak, to predpostavljam da je +.
Nikad nisam bila opterećena prehranom. Ionako smo u sebe utrpale do sada toliko GM-a da niti same nismo svijesne. E-brojevi danas su sastavni dio najobičnijeg kruha, o čemu onda da pričamo ? Jedino da si sama iza kuće posadim vlastitu eko-farmu povrća i žitarica ......
A mom dragom magistru farmacije svaka čast na kompetenciji, bravo
Ili je opet lova bitnija, pa makar i ako se radi o trudnici
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma