Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Naknade

Elis

Početno Naknade

Dobar dan

Imam pitanje, zanima me ako mi moze netko odgovoriti, ja sam trudnica koja je trenutno na trudnickom bolovanju ali sad planiram ponovo se vratiti na posao nekih 2 mjeseca , pa nakon toga planiram ponovo otici na cuvanje trudnoce do kraja, ja sam cula da ako prekinem cuvanje trudnoce i vratim se raditi da onda kada krenem na porodiljni da ce mi placa prvih 6 mjeseci biti smanjena, tj. manja od moje 100 % place' pa sad mene zanima ukoliko je to istina o kolikom postotku manje na placi je rijec, jer u tom slucaju ako je istina onda ne bih prekidala bolovanje?

Hvala

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elis dobro došla!

Kad se vratiš sa bolovanja uslijed komplikacija u trudnoći nazad na posao, trebala bi odraditi barem 3 mjeseca kako bi ostvarila dvije isplate plaća prije mjeseca kad trebaš otvoriti dopust. U protivnom, povrat na posao u kraćem razdoblju gdje bi imala samo jednu ili niti jednu plaću, umanjit će ti prosjek.

Elis

Početno

Hvala lijepo na odgovoru, znaci ne isplati mi se ici raditi.

Hvala jos jednom

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Samo kratko pitanjce; Je li nekome sjela naknada za bolovanje? Hvala

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tu imaš cijeli topic naknade:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...8675&start=300

nikome još nije sjelo :/

Elis

Početno

Da, nije niti meni sjelo i bas se brinem, jucer sam zvala HZZO, ali oni kazu da su uplate poslane, cak mi je rekla koliko trebam dobiti, ali odlucila sam pricekati jos do dutra pa ako ne bude zvati cu ponovo, da vidim da slucajno nije na krivi ziro racun poslano, jer je ovo meni tek prva isplata od njih, jer sam na bolovanju od 12 mjeseca.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da se ubacim s pitanjem
    dobila sam otkaz i od 01.01 2009 sam na birou šta ako ostanem trudna kolika mi je naknada
    prije otkaza sam radila neprekidno 18g i 5mj-plaća zadnjih par godina 4100kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •