Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mama gripa i dojena beba

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Mama gripa i dojena beba

Molim mame s iskustvom za pomoć. Imam već desetak dana jaku grlobolju, već 5 dana jak umor, podočnjake i pritisak u sljepoočnicama. Moje pitanje je to kako dojiti ako se stanje pogorša sa još i temperaturom ali ne daj bože. Trenutno me love još i valovi vrućine i ne osjećam se baš dobro. Doktoricu sam zvala telefonom ali mi je rekla da ne dolazim jer kod nje je gužva i ima gripe pa da ne pogoršam sebi situaciju. Stavljam na usta brnjicu da ne pušem u Laru bakterije kad je dojim. Molim vas za savjet jer nisam naišla u pretražniku sličnu temu u vezi mame koja doji. Lara papa dohranu ali ne može bez sike pogotovo po noći. Hvala vam unaprijed! mame

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj, molim lijepo moderatorice da premjeste topic ako sam fulala kad je u pitanju dojenje. Hvala i ispričavam se al ovo razdoblje od 0-1 mi se činilo najprikladnije.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nisam kompetentna za neki stručan odgovor, ali ja sam dvaput bila u toj situaciji- gripa kad je L bila skroz mala i samo je cicala, drugi put neka viroza. Dojila sam oba puta, bilo je sve u redu, nije se razboljela.
    Držim fige da obje prođete bez gripe.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja se isto nadam da me neće uhvatiti svejedno hvala na podršci. Zanimalo me samo dal ste dojile bez problema ako ste imale temperaturu jer je meni moja mama rekla da ako ću imati temperaturu da Laru ne smijem dojiti pa me zato zanimalo dal je to tako ili nije. A znate bake su zabrinute a i ja.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lasada ja ću ti samo poželjeti da što prije prođe i da beba ne uhvati gripu

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam nedavno imala 10 dana temp. preko 38. prvo je bila viroza pa druga viroza. bila sam koma, nisam se mogla ustati iz kreveta neznamkoliko dana MM bi donjeo M. na podoj. nismo se skoro ni mazile tih dana, to nam je jako teško palo, ali sve osalo je bilo ok.

nadam se da će biti i vama

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam taj drugi put bila kod doktorice i razgovarali smo o dojenju, ali nije ništa spominjala da ne smijem dojiti, iako sam imala temp, nego je samo bilo o tome koje antibiotike će mi dati ako bude trebalo.
    Možda da nazoveš svoju dr ili pedijatra pa pitaš...

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    bila sam koma, nisam se mogla ustati iz kreveta neznamkoliko dana MM bi donjeo M. na podoj. nismo se skoro ni mazile tih dana, to nam je jako teško palo, ali sve osalo je bilo ok.
    Tek sad ovo vidim. Isto ovako je bilo i kod nas.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

beba kroz mlijeko dobije "antitijela" protiv te bolesti koju ti imaš, ako se ne varam

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj mame hvala vam puno na informaciji. Pijem čaj i cuclam septolete i grgljam grlo za sada još nemam temperaturu al stalno kišem .

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Imam sve simptome viroze neću reći gripe osim temperature, dojimo se al sam morala zbog jake upale i gnojnog grla ići kod svoje doktorice koja mi je propisala blagi antibiotik koji neće toliko smetati Lari zbog dojenja. Pijem danas 3 dan svakih 12 sati ima u filmu 10 tableta i jedva čekam kraj. Sad mi curi nos sve mi se otvorilo, suzne oči, gnoj iz grla znači da pomaže. Hvala bogu što mi je najvažnije Lari nije ništa vidljivo što bi joj moglo nasmetati npr. u obliku osipa. Ona je dobro i nadam se da je neću niti zaraziti pogotovo sa šmrcavicom makar nosim brnjicu na ustima.
    mame

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •