Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zubna gangrena-iskustva

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno zubna gangrena-iskustva

sinoć sam bila na hitnoj zbog zubobolje, dežurni mi je otvorio zub i rekao da se radi o gangreni i da se javim sutra svome dr. zanima me da li je netko imao ovakav problem i kako se to rješava jer ovo mi se prvi put dogodilo i ne znam baš puno o liječenju

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

najvjerojatnije ćeš dobiti antibiotik da se smiri upala. nakon toga će ti vaditi živac, popuniti kanale i to je to.
    doduše, može potrajati neko vrijeme kod ti se to sve ne smiri, ali na kraju bude sve ok.

naravno, ako imaš dobrog zubara.

ja sam imala taj problem 2 puta.
    1. put loš zubar loše popunio kanale pa se opet sv upalilo...bla bla, na kraju priče su mi taj zub izvadili
    2. put odličan zubar. sve 5. nikad više nisam imala problema s tim zubom (čak više ni ne znam koji je )

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

liječenje gangrene traje neko vrijeme! ovisno o tome kako će zub reagirati, a i o kvaliteti tvog doktora/ice.
    ako to liječenje pak potraje jako dugo, pod tim mislim par mjeseci, onda svakako promjeni doktora, jer ćeš inače izgubiti zub!
    ja obavezno poslikam zub da se provjeri da li je infekcija iz zuba prešla u područje periapeksa (iznad korijena), a antibiotici nisu potrebni ako u ustima nema otoka!
    ako te još što zanima slobodno pitaj!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

danas sambila kod svog dr. pročistila mi je kanale i stavila valjda lijek i za tjedan dana sam opet naručena. nadam se da će mi uspjet to sanirati jer jedino me strah da ostanem bez zuba, a viim da je to moguće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •