ja se slazem sa litalom u ovome.
moja mama ima 60 god i vrlo je vitalna ali ipak nakon dana provedenog s markom bude potpuno strgana. i sutra dan nesposobna za bilo sta.
doduse ona nije ni tu pa to ionako nije bila opcija ali da je osjecala bih se tocno ovako kako je litala opisala.
ja nikako nisam mogla zamisliti da marka dam u vrtic prije nego napuni tri godine i upisala sam ga kad je to sam zatrazio. 3 god i 3 mjeseca.
ali ja sam doma pa sam si to mogla priustit. on obozava vrtic i ja vidim da je sretan tamo (on je samo do rucka) ali ja ga cesto proklinjem jer je tako puno bolestan da bih ga najradije ispisala.
tu kod nas je vrlo usamljeno i nema ni susjeda ni nikoga. samo mm i ja i pas. mislim ima susjeda ali sve su starci.
puno bih mu uskratila da ga ispisem.
a jednom mi je rekla jedna doktorica sa srebrnjaka da je socijalizacija putem vrtica mit jer nitko od nas ne zivi u sumi.
osim mene dakako![]()
natipkah citavu stranicu da bih zakljucila jedno: ovisi o djetetu, vasoj osobnoj situaciji i djetetovom odnosu sa bakom. a tvoje je dijete dovoljno veliko da moze kompetentno iznijeti svoje misljenje.

Odgovori s citatom